Καραγκούνης: «Η Μπενφίκα παίζει μεθυστικό ποδόσφαιρο»

 

Ο άλλοτε αρχηγός της Εθνικής μας ομάδας, παραχώρησε συνέντευξη σε Πορτογαλική εφημερίδα, μιλώντας με τα καλύτερα λόγια για τους “αετούς” και την πορεία τους στο Champions League.

Ο Γιώργος Καραγκούνης, παραχώρησε συνέντευξη στην Πορτογαλική Α Bola και αναφέρθηκε στην αναμέτρηση ανάμεσα σε Μπενφίκα και Ίντερ για τη φάση των “8” του Champions League.

Ο άλλοτε αρχηγός της Εθνικής μας ομάδας, ο οποίος φόρεσε τη φανέλα και των δύο ομάδων ανέφερε πως η Μπενφίκα παίζει μεθυστικό ποδόσφαιρο και μπορούν να φτάσουν στον τελικό της διασυλλογικής διοργάνωσης.

«Υπήρχαν πολλοί άνθρωποι που δεν υπολόγιζαν στην Μπενφίκα αλλά στην αρχή, αλλά το αμφιβάλω τώρα, δεν αναγνωρίζουν ότι είναι μια από τις καλύτερες ομάδες στο Champions League και είναι ευχαρίστηση να τους βλέπεις να παίζουν. Παίζει “μεθυστικό” ποδόσφαιρο.

Η Μπενφίκα έχει τις προϋποθέσεις για να φτάσει στον τελικό. Ο Ζοάο Μάριο; Ο Γκονσάλο Ράμος; Όλοι οι παίκτες έχουν κίνητρο. Αυτό που ξεχωρίζει είναι το πνεύμα αλληλοβοήθειας. Όλοι κάνουν κούρσες προς την ίδια πλευρά κάτι που ωφελεί την ομάδα ως σύλλογο».//


ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΟΜΑΔΕΣ

ΟΜΑΔΕΣ