Υπόθεση Νεγκρέιρα: Επίσημες κατηγορίες στην Μπαρτσελόνα για δωροδοκία

 

Ο δικαστής στην υπόθεση Νεγκρέιρα, θεωρεί ότι οι “μπλαουγκράνα” πλήρωσαν περισσότερα από 7 εκατομμύρια ευρώ σε διαιτητή και απήγγειλε κατηγορίες.

Ο δικαστής Χοακίν Αγκιρέ, έχει εκδώσει διάταγμα με το οποίο υποστηρίζει ότι οι πληρωμές από την Μπαρτσελόνα στον πρώην αντιπρόεδρο της Τεχνικής Επιτροπής Διαιτητών (CTA), Χοσέ Μαρία Ενρίκες Νεγκρέιρα, θα ο αδίκημα “δωροδοκίας”, όπως αναφέρουν Ισπανικά και όχι μόνο μέσα ενημέρωσης.

Το διάταγμα που εκδόθηκε αυτήν την Πέμπτη αποδίδει το αδίκημα της δωροδοκίας στον σύλλογο, συμπεριλαμβανομένων των πρώην προέδρων της Μπαρτσελόνα, Ζοσέπ Μαρία Μπαρτομέου και Σάντρο Ροζέλ, εκτιμώντας ότι η Ισπανική Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία (RFEF), από την οποία εξαρτάται η CTA.

Σύμφωνα με το ίδιο δημοσίευμα, ο δικαστής εκτιμά ότι ο σύλλογος σταμάτησε να πληρώνει τον αντιπρόεδρο της CTA όταν αποχώρησε από αυτή τη θέση, οπότε “ενδεικτικά” σημειώνεται ότι οι πληρωμές έγιναν λόγω της θέσης που κατείχε. Κατά την άποψή του, οι αναφορές του Νεγκρέιρα, «προφορικές ή γραπτές», δεν ήταν συμβατές με τη θέση του.//Μ


ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΟΜΑΔΕΣ

ΟΜΑΔΕΣ