Θέλει Κουντέ η Μπαρτσελόνα, αλλά είναι “αλμυρός” για τα… ταμεία της

 

Οι “μπλαουγκράνα” θέλουν να ενισχύσουν την αμυντική τους γραμμή και ενδιαφέρονται για τον 23χρονο στόπερ, αλλά οι απαιτήσεις της Σεβίλλης δεν μπορούν να καλυφθούν τη δεδομένη χρονική στιγμή.

Σύμφωνα με όσα αναφέρει η “Marca“, η Μπαρτσελόνα κινείται για την απόκτηση του Ζιλ Κουντέ, προκειμένου να ενισχύσει την αμυντική της γραμμή. Η ομάδα του Τσάβι προσπαθεί να ξεφορτωθεί τα συμβόλαια των Κλεμάν Λενγκλέ και Σαμουέλ Ουμτίτι, ενώ το μέλλον του Ζεράρ Πικέ κρίνεται αβέβαιο. Επομένως, μετά την απόκτηση του Αντρέας Κρίστενσεν, οι Καταλανοί χρειάζονται περαιτέρω ενίσχυση στα μετόπισθεν.

Με βάσει το δημοσίευμα της ισπανικής εφημερίδας, όμως, η περίπτωση του 23χρονου Γάλλου φαντάζει δύσκολη για την Μπαρτσελόνα. Η Σεβίλλη αξιώνει 60 εκατομμύρια ευρώ για τον Κουντέ, με δεδομένο το ενδιαφέρον από την Αγγλία (Τσέλσι), ενώ οι “μπλαουγκράνα” δεν προτίθενται να δαπανήσουν ένα τέτοιο ποσό.

Ο πρωταρχικός στόχος για τους Καταλανούς είναι να εξισορροπήσουν τον φετινό προϋπολογισμό, που ανέρχεται πλέον στα -160 εκατομμύρια ευρώ.


ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΟΜΑΔΕΣ

ΟΜΑΔΕΣ