Πικέ για υπόθεση Νεγκρέιρα: «Όλα είναι συνωμοσίες για τα πρωτοσέλιδα και τον ντόρo»

 

Ο πρώην Ισπανός στόπερ, σε συνέντευξη που παραχώρησε στην “El Pais”, αναφέρθηκε εκ νέου στις κατηγορίες σε βάρος των Καταλανών και τόνισε πως αποσκοπούν σε εντυπωσιακά πρωτοσελίδα, δίχως να έχουν πραγματική υπόσταση.

Αναλυτικά όσα είπε ο Ζεράρ Πικέ για την υπόθεση Νεγκρέιρα:

«Τίποτε δεν έγινε που να αφορά τους ποδοσφαιριστές, ποτέ δεν ζήτησα κάποιο σφύριγμα. Από επαφές που έχω με άλλους ποδοσφαιριστές ομάδων ξέρω ότι πολύ πίεζαν τους διαιτητές και πιθανόν κάποιοι έπαιρναν και σφυρίγματα. Εμείς ως ομάδα, δεν γνωρίζουμε τίποτα, δεν είχαμε ποτέ εύνοια. Το όλο θέμα βασίζεται σε συνωμοσίες για να γεμίζουν τα πρωτοσέλιδα, η Ισπανία ζει για τέτοιες περιπτώσεις, αλλά κάποια στιγμή πρέπει ο κόσμος να καταλάβει για ποιο λόγο γίνονται όλα αυτά».

Για τη σχέση του με τον νυν πρόεδρο των Καταλανών, Ζοάν Λαπόρτα: «Είχα πάντα εξαιρετική σχέση με τον Λαπόρτα από το 2008 όταν και τον γνώρισα. Πάντα λέγαμε ο ένας κατάμουτρα στον άλλον τις σκέψεις μας και φυσικά δεν έλειψαν οι στιγμές εντάσεις όπως σε κάθε αληθινή σχέση, η οποία χαρακτηρίζεται από εμπιστοσύνη. Οι σχέσεις μας παραμένουν εξαιρετικές παρά το γεγονός της απόσυρσης μου. Σε τέτοιες περιπτώσεις είναι προφανές πως προχωράς σε δύσκολες συζητήσεις και λέγοντα διάφορα όπως σε κάθε επαγγελματική σχέση».//

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΟΜΑΔΕΣ

ΟΜΑΔΕΣ