Πιέζει με ακύρωση του συμβολαίου τον Ντε Γιονγκ

 

Η δύσκολη οικονομική της κατάσταση και η άρνηση του Ολλανδού μέσου για συμβιβασμό, έχουν αναγκάσει τη Μπαρτσελόνα να στραφεί σε νέα επιχειρήματα έτσι ώστε να καταφέρει να εξοικονομήσει χρήματα από τον πρώην παίκτη του Άγιαξ.

Το σήριαλ που ακούει στο όνομα Φρένκι Ντε Γιονγκ δεν έχει τελειωμό. Αυτή τη φορά, δημοσιεύματα της Athletic, κάνουν λόγο για κατηγορίες της Μπαρτσελόνα προς τον παίκτη και την προηγούμενη διοίκηση του συλλόγου.

Συγκεκριμένα, αναφέρει πως στην ανανέωση του παίκτη που πραγματοποιήθηκε το 2020 έχουν χρησιμοποιηθεί παράνομοι όροι, κάτι που της δίνει τη δυνατότητα να ακυρώσει την ισχύ του συμβολαίου που είχε υπογράψει ο Φρένκι Ντε Γιονγκ με τη διοίκηση Μπερτομέου.

Αυτό συμβαίνει, καθώς οι προσπάθειές της να “ξεφορτωθεί” τον Ολλανδό ή να του μειώσει τις αποδοχές έχουν αποδειχθεί άκαρπες. Ο Ντε Γιονγκ είναι ανένδοτος, δεν επιθυμεί να αποχωρήσει από τον σύλλογο της ίδια ώρα που η Μπαρτσελόνα επιθυμεί διακαώς να λάβει χρήματα από την πώλησή του, ή να εξοικονομήσει κάποια από τους μισθούς της, ελαφρύνοντας τις δαπάνες της.

Υπενθυμίζεται ότι η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ έχει εκφράσει σοβαρό ενδιαφέρον για την απόκτησή του, ενώ δυνατά στο παιχνίδι είχε μπει και η Τσέλσι.


ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΟΜΑΔΕΣ

ΟΜΑΔΕΣ