Λαπόρτα: «Θα επιτεθούμε σε όσους προσπαθούν να μας αποσταθεροποιήσουν»

 

Ο πρόεδρος της Μπαρτσελόνα, προειδοποίησε την Παρασκευή (17/3) πως σκοπεύει όχι μόνο να “αμυνθεί”, αλλά να κάνει «φουλ επίθεση» απέναντι σε όλους όσοι θεωρεί ότι έχουν ξεκινήσει “εκστρατεία” εναντίον του συλλόγου του.

Η “Μπάρτσα” ερευνάται απ’ τις ισπανικές αρχές για ύποπτες πληρωμές χρημάτων σε εταιρείες που ανήκουν σε πρώην επικεφαλής των διαιτητών της Ισπανίας.

«Η εκστρατεία της οποίας είμαστε θύματα δεν έρχεται τυχαία. Ο βραχυπρόθεσμος στόχος της είναι να αποσταθεροποιήσει την ομάδα και μεσοπρόθεσμα να ελέγξει την Μπάρτσα» τόνισε ο Τζουάν Λαπόρτα σε βιντεοσκοπημένο μήνυμα προς τα μέλη του συλλόγου.

Στις 10 Μαρτίου, η εισαγγελία της Βαρκελώνης κατηγόρησε τον σύλλογο, αλλά και τους πρώην προέδρους του Τζουζέπ Μαρία Μπαρτομέου (2014-2020) και Σάντρο Ροσέλ (2010-2014), όπως επίσης και το πρώην Νο2 της ισπανικής διαιτησίας Χοσέ Μαρία Ενρίκες Νεγκρέιρα για «διαφθορά στον τομέα του αθλητισμού», «παραβίαση εμπιστοσύνης» και «ψεύτικα επιχειρηματικά αρχεία».

«Θα έχω χρόνο να σας εξηγήσω ποιοι, γιατί και πώς ενορχηστρώνουν αυτήν την εκστρατεία. Μην αμφιβάλλετε ότι θα αμυνθούμε. Και όχι μόνο θα αμυνθούμε αλλά θα επιτεθούμε», υποσχέθηκε ο Λαπόρτα στο μήνυμά μου που ανάρτησε δύο μέρες πριν το “El Clasico” του ισπανικού πρωταθλήματος κόντρα στη Ρεάλ Μαδρίτης, που θα διεξαχθεί την προσεχή Κυριακή (19/3) στο “Sportify Camp Nou“.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΟΜΑΔΕΣ

ΟΜΑΔΕΣ