Επίσημο: Πωλήθηκε το 24,5% των “Barca Studios” έναντι 100 εκατ. ευρώ!

 

Η Μπαρτσελόνα πάσχιζε να βρει λύση στο οικονομικό ζήτημα που αντιμετωπίζει, καθώς κινδύνευε να μην δηλώσει ως την Παρασκευή (12/8) τους ποδοσφαιριστές που απέκτησε το προηγούμενο διάστημα, σύμφωνα με το πρωτόκολλο για το Fair Play της Λα Λιγκα.

Οι Καταλανοί προχώρησαν στην πώληση και του δεύτερου 24,5% των “Barca Studios”, αυτή τη φορά στην εταιρεία “Orpheus Media”, αντί 100 εκατ. ευρώ. Είχε προηγηθεί στις 29 Ιουλίου η πώληση επίσης ανάλογου ποσοστού στην εταιρεία “Socios.com” για 100 εκατ. ευρώ, με τις κινήσεις αυτές να κρίνονται απαραίτητες ώστε να βρεθούν χρήματα και να δηλωθούν οι μεταγραφές που έχουν πραγματοποιηθεί το φετινό καλοκαίρι.

Τη νέα συμφωνία ανακοίνωσε η Μπαρτσελόνα τονίζοντας ότι «με αυτές τις επενδύσεις, οι στρατηγικοί εταίροι των Barca Studios επιδεικνύουν την εμπιστοσύνη τους στην αξία του έργου και στο μέλλον του ψηφιακού περιεχομένου στον κόσμο του αθλητισμού» και προσθέτει ότι οι κινήσεις αυτές «θα χρησιμεύσουν στην επιτάχυνση της ανάπτυξης της ψηφιακής στρατηγικής της ομάδας».

 

 

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΟΜΑΔΕΣ

ΟΜΑΔΕΣ