Άλμπα: «Θα ήθελα να γυρίσει στην Μπαρτσελόνα ο Μέσι, αλλά…»

 

Οι ποδοσφαιριστές των Καταλανών, εκφράζουν ένας-ένας, την επιθυμία να επιστρέψει ο Αργεντινός σταρ στις τάξεις τους και αυτή τη φορά έκανε δηλώσεις ο 34χρονος Ισπανός προς αυτή την κατεύθυνση.

Αναλυτικά όσα είπε ο Τζόρντι Άλμπα:

«Έζησα την αποχώρησή του από την Μπαρτσελόνα. Την ημέρα που έγινε γνωστό τού μίλησα το πρωί και μου είπε ότι είχε έρθει από την Ίμπιζα για να υπογράψει το νέο του συμβόλαιο. Είδα τα νέα με τη γυναίκα μου και δεν μπορούσα να το πιστέψω. Έμεινα χαμένος για δύο λεπτά. Ήταν δύσκολο, γιατί έχουμε μια υπέροχη σχέση. Δεν μπορούσα να πιστέψω ότι ο Λέο έφευγε από την Μπαρτσελόνα.

Του τηλεφώνησα και μου είπε ότι δεν γινόταν να μείνει. Δεν μπήκα σε λεπτομέρειες, γιατί μόνο αυτός κι ο σύλλογος γνωρίζουν τι συνέβη. Δεν ξέρω γιατί δεν μπορούσε να μείνει. Μπορείτε να κάνε πολλές ερωτήσεις αλλά δεν έχω απάντηση. Ξέρω ότι πέρασε πολύ άσχημα όταν έφυγε. Δεν έχουμε ξαναμιλήσει. Είχε τα παιδιά του, τη γυναίκα του, την οικογένειά του, τους φίλους του εδώ. Κερδίσαμε πολλά πράγματα χάρη σε αυτόν.

Θα ήθελα να επιστρέψει, αλλά δεν ξέρω αν θα επιστρέψει. Δεν το έχουμε συζητήσει, γιατί έχει συμβόλαιο με την Παρί. Είναι χαρούμενος στο Παρίσι. Η πρώτη χρονιά δεν πήγε καλά, ήταν δύσκολο να προσαρμοστεί στη ζωή εκεί, αλλά μίλησα μαζί του και φέτος ήταν πολύ καλύτερα».//

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΟΜΑΔΕΣ

ΟΜΑΔΕΣ