Σανέ για Κομπανί: «Μου είπε πως θα γινόταν ο προπονητής μου και δυστυχώς αυτό συνέβη»

Ο εξτρέμ των Βαυαρών μίλησε μετά την πρόσληψη του πρώην συμπαίκτη του στην Μάντσεστερ Σίτι και νυν προπονητή του στο Μόναχο, αναλύοντας μια στιχομυθία που είχαν στην Αγγλική πόλη.

Οι δηλώσεις του Λερόι Σανέ:

«Όταν ήμασταν μαζί στη Σίτι μου είπε ότι θα γινόταν προπονητής μου κάποια στιγμή. Του είπα ότι αυτό δεν επρόκειτο να συμβεί και τώρα δυστυχώς συνέβη

Αστειεύομαι! Είμαι πολύ χαρούμενος που είναι ο προπονητής μας και που μπορεί να προπονεί έναν τόσο κορυφαίο σύλλογο. Ο Βενσάν ήταν απόλυτος ηγέτης ως παίκτης . Κάποιος που πάντα έδειχνε το δρόμο, που θέλει να βλέπει κυρίαρχο, γρήγορο και θαρραλέο ποδόσφαιρο”, συνέχισε ο Σανέ. «Στη Μάντσεστερ Σίτι φρόντισε πολύ καλά εμάς τους νέους και μας υποστήριξε» εξήγησε.

Ο Γερμανός επιθετικός συνέχισε να εκθειάζει τον Κομπανί, τονίζοντας ότι «Είναι επίσης εξαιρετικά φιλόδοξος . Όλες αυτές οι ιδιότητες που έχει μπορούν να τον κάνουν έναν πολύ, πολύ καλό προπονητή. Τον εμπιστεύομαι απόλυτα για να κάνει καλή δουλειά στην Μπάγερν».

Να σημειωθεί πως ο Βέλγος τεχνικός τόνισε στην παρουσίασή του στην Μπάγερν Μονάχου ότι δεν θα υπάρξει ευνοιοκρατία: «Στη Σίτι ήμουν κάτι περισσότερο από ένας απλός αρχηγός. Οπότε, ίσως, τα πράγματα να μην είναι τόσο διαφορετικά από το πώς ήταν τότε για τον Λερόι. Είναι ένας πολύ ταλαντούχος παίκτης. Η δουλειά μου είναι να βγάλω το καλύτερο δυνατό από τον Λερόι Σανέ και τον κάθε παίκτη, δεν θα κάνω διακρίσεις ,» θέλησε να ξεκαθαρίσει ο Κομπανί.//ΓΡ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ