Ο Κίμιχ ξέφυγε από τον εφιάλτη χάρη στα παιδιά του!

Ο μέσος της Μπάγερν Μονάχου, ευχαρίστησε τα τρία του παιδιά που τον «έσωσαν από την κατάθλιψη» μετά το Μουντιάλ στο Κατάρ, όπου περιέγραψε τον αποκλεισμό της Γερμανίας στους ομίλους ως «τη χειρότερη μέρα της ζωής του».

Ακριβώς μετά τον αποκλεισμό, δεύτερο σε τέσσερα χρόνια μετά επίσης εκείνον στην ίδια φάση στο Μουντιάλ 2018 στη Ρωσία, ο Κίμιχ είχε εξομολογηθεί την αγωνία του πως είναι σαν «να έπεσε σε τρύπα».
«Αλλά ειλικρινά, τελικά δεν έπεσα σε μια τρύπα», είπε στους δημοσιογράφους που συνοδεύουν την Μπάγερν στη Ντόχα αυτή την εβδομάδα για τη χειμερινή προετοιμασία.

«Συνέβη χάρη στα τρία μου παιδιά. Μαζί τους είναι δύσκολο να πέσεις σε μια τρύπα, έχεις άλλα πράγματα να κάνεις», χαμογέλασε ο 27χρονος Κίμιχ. «Μετά το ματς άφησα τα συναισθήματά μου να μιλήσουν, δεν είναι εύκολο να ξεπεράσεις τέτοια πράγματα».

Ο Κίμιχ, ο οποίος δεν έχει παίξει από την 1η Δεκεμβρίου σε εγχώριες διοργανώσεις, όπως οι περισσότεροι Γερμανοί διεθνείς που αγωνίζονται στην Bundesliga, λέει ότι έχει πολύ κίνητρο να συνεχίσει μετά από «αυτές τις πολύ μεγάλες διακοπές».

Η Μπάγερν οδηγεί το πρωτάθλημα με τέσσερις βαθμούς διαφορά μπροστά από τη Φράιμπουργκ, και θα επιστρέψει στους αγώνες στις 20 Ιανουαρίου, όταν επισκεφτεί-για την 16η αγωνιστική- τη Λειψία, που είναι τρίτη, έξι βαθμούς διαφορά από την κορυφή.//

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ