Επιστρέφει και αγωνίζεται ξανά για την Μπάγερν ο Μαζραουί

Διπλή νίκη για τον Μαροκινό μπακ ο οποίος επιστρέφει στο σύνολο των Βαυαρών, αφού δεν τιμωρήθηκε για το βίντεο με το οποίο τάχθηκε υπέρ της Παλαιστίνη, αλλά ξεπέρασε και τον τραυματισμό του.

Καμία τιμωρία δεν επέβαλε στον Νουσέρ Μαζραουί η Μπάγερν Μονάχου για την δημόσια στήριξή του στην Παλαιστίνη και τον εντάσσει ξανά στην ομάδα. Ο δεξιός μπακ έχει ξεπεράσει πλήρως τον τραυματισμό που τον ταλαιπωρούσε και ο Τόμας Τούχελ εκμεταλλεύεται το “διπλό καλό”, καθώς τον συμπεριέλαβε στην αποστολή της ομάδας του για την Γαλατασαράι.

Ο Μαζραουί φέρεται να απολογήθηκε στην ομάδα και παρότι ένας Γερμανός βουλευτής ζήτησε την απέλασή του, οι Βαυαροί αποφάσισαν, όχι απλά να μην τιμωρήσουν τον 25χρονο, αλλά και να τον υπολογίζουν κανονικά.

Υπενθυμίζουμε, πως ο Μαροκινός προπονούταν μόνος του μέχρι πρότινος, αλλά τώρα συμμετέχει κανονικά με το υπόλοιπο τμήμα. Έτσι, ο Τούχελ μπορεί να τον υπολογίζει για την 3η αγωνιστική του Champions League και για αυτό ο Μαζραουί θα πετάξει με την υπόλοιπη ομάδα για Τουρκία.//ΓΑ

Αναλυτικά, η αποστολή της Μπάγερν:

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ