Νέα εποχή για τη Μίλαν

Γυρίζουν σελίδα οι “ροσονέρι”, καθώς μαζί με τη RedBird Capital, έχει μετοχές της και η Main Street Advisors, όπως ανακοινώθηκε επίσημα σήμερα (31/8).

Η Μίλαν περνάει πλέον σε νέα εποχή μετά την απόκτηση των μετοχών της από τη RedBird Capital, η οποία θα ανακοινώσει πως μερίδιο θα έχουν ακόμη δύο εταιρείες. Πρόκειται για τη Yankee Global, ιδιοκτήτρια των Νιου Γιορκ Γιάνκις, η οποία κατέχει το 20% της Νιου Γιορκ Σίτι, μαζί με το City Football Group.

Μια εκ των επενδυτών, είναι και η Main Street Advisors στην οποία μετοχές έχουν οι ΛεΜπρον Τζέιμς και Ντρέικ. Η συμφωνία περιλαμβάνει επίσης κοινές δράσεις των “ροσονέρι” με τους Νιου Γιορκ Γιάνκις.

Δείτε την ανακοίνωση της RedBird: «Έχουμε σαφές όραμα για τη Μίλαν: να υποστηρίξουμε τους ταλαντούχους παίκτες και το προπονητικό τιμ για να φέρουν επιτυχίες στο γήπεδο και να επιτρέψουμε στους φιλάθλους μας να ζήσουν μεγάλες εμπειρίες με αυτό το ιστορικό κλαμπ. Θα προσπαθήσουμε να αξιοποιήσουμε το δίκτυό μας παγκοσμίως, αλλά και την ικανότητά μας στην ανάπτυξη αθλητικών σταδίων για να διατηρήσουμε τη Μίλαν στην κορυφή του ευρωπαϊκού και παγκόσμιου ποδοσφαίρου».

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ