Λεάο: «Όνειρο όλων, η κατάκτηση του Champions League»

 

Ο 24χρονος διεθνής φορ παραχώρησε δηλώσεις στο μέσο της Πορτογαλίας «GQ Portugal» και αναφέρθηκε στους στόχους της Μίλαν, ενώ μεταξύ άλλων μίλησε και για το μέλλον του στην ομάδα.

Ο Σταρ της Μίλαν, Ραφαέλ Λεάο σκοπεύει να μείνει χρόνια στον σύλλογο του Μιλάνο και επιζητά να πετύχει μεγάλα πράγματα με την Ιταλική ομάδα.

Ο 24χρονος Πορτογάλος μίλησε για τον στόχο της Μίλαν, ο οποίος είναι να κατακτήσει το τρόπαιο του Champions League, καθώς μετά το ”Scudetto” του 2022, έπειτα από 11 χρόνια, σύμφωνα με τον ίδιο πλέον ο στόχος όλων είναι και η επιστροφή στην κορυφή της Ευρώπης.

Ο Λεάο κλείνοντας, θέλησε να ξεκαθαρίσει την θέση του όσον αφορά μία πιθανόν μετακίνησή του στην Σαουδική Αραβία, τονίζοντας πως δεν πρόκειται να συμβεί στο άμεσο μέλλον.

Οι δηλώσεις 

«Ο στόχος μας είναι να κερδίσουμε ξανά το τρόπαιο του Champions League. Είναι το όνειρο όλων μας και πέρυσι φτάσαμε κοντά αν και η Ίντερ ήταν ξεκάθαρα ανώτερη επειδή είναι μία πλήρης ομάδα όσον αφορά στην ενδεκάδα και στον πάγκο. Ως ομάδα έχουμε ήδη μαζί 50 ματς πρωταθλήματος και 20 Champions League, μία δεδομένη εμπειρία την έχουμε. Θα πρέπει να βγάλουμε τη φρεσκάδα μας στο γήπεδο για να πετύχουμε τους στόχους μας.

Εγώ ανανέωσα αμέσως και αν είχα στο μυαλό να φύγω, δεν το έκανα. Θέλω να κάνω μεγάλα πράγματα στην Μίλαν σε 2-3 χρόνια. Ακόμη δεν έχω πετύχει μεγάλα πράγματα για να αρχίσω να σκέφτομαι τη μετακόμισή μου σε ένα πρωτάθλημα όπως αυτό της Σαουδικής Αραβίας. Για μένα, ένα Champions League αξίζει περισσότερο από έναν πολύ υψηλό μισθό». //ΜΛ.


ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΟΜΑΔΕΣ

ΟΜΑΔΕΣ