Γκουαρδιόλα: «Αν θέλετε τον Χάαλαντ επικοινωνήστε με τη Μάντσεστερ Σίτι»

Φήμες και δημοσιεύματα σε αυτή τη χειμερινή μεταγραφική περίοδο, που έχει πλέον κλείσει για τα κορυφαία πρωταθλήματα, είχαν αναφορά και στον Νορβηγό σούπερ σταρ των “Πολιτών”.

Έτσι, ο Πεπ Γκουαρδιόλα δεν δίστασε να σχολιάσει το ενδιαφέρον συλλόγων όπως η Ρεάλ Μαδρίτης για τον Έρλινγκ Χάαλαντ, την ώρα που η Μάντσεστερ Σίτι προσπαθεί να ανανεώσει το συμβόλαιό του, το οποίο λήγει το 2027.

«Τι νομίζετε; Ότι δεν θέλουμε ο Έρλινγκ να μείνει εδώ για μια δεκαετία; Θέλουμε να μείνει για πολύ, πολύ», είπε ο προπονητής των “Πολιτών”.

«Δεν ασχολούμαι με τις προτάσεις για τον παίκτη. Αυτό έχει να κάνει πάντα με την επιθυμία του παίκτη και του συλλόγου. Μένεις ή θέλεις να φύγεις;

Έφτασε την περασμένη σεζόν και ο αντίκτυπός του ήταν απίστευτος και αυτή τη σεζόν. Τι θα συμβεί στο μέλλον δεν ξέρω, ειλικρινά, αλλά είμαστε χαρούμενοι που το έχουμε. Ελπίζω να είναι χαρούμενος που βρίσκεται μαζί μας. Τα υπόλοιπα δεν τα ξέρω. Δεν μπορούμε να ελέγξουμε τι λέει ο κόσμος», πρόσθεσε και συνέχισε λέγοντας πότε θα ξεκαθαρίσει η κατάσταση:

«Αυτό θα συμβεί όταν ο Έρλινγκ αποφασίσει να ανανεώσει το συμβόλαιό του ή όχι. Όταν ο σύλλογος αποφασίσει να ανανεώσει το συμβόλαιο ή όχι. Ή όταν έχουμε πιθανές προτάσεις για αυτόν ή όχι. Αν θέλετε τον Έρλινγκ είναι εύκολο: επικοινωνήστε με τη Μάντσεστερ Σίτι και ρωτήστε».//Λ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ