Χάαλαντ: «Ο Γκουαρδιόλα μου είπε πως αν επιστρέψω και δεν είμαι καλά, θα με κυνηγήσει»

Ο Νορβηγός φορ της Μάντσεστερ Σίτι μίλησε για την συζήτηση που είχε με τον προπονητή του, καθώς είναι μια στιγμή αποφόρτισης από τις ομάδες με την διακοπή των εθνικών ομάδων να είναι μια παγίδα για τους αθλητές.

Ο Έρλινγκ Χάαλαντ είναι ένας παίκτης βαρόμετρο για την Μάντσεστερ Σίτι, με τον Πεπ Γκουαρδιόλα να είναι ανήσυχος για την υγεία του παίκτη του. Ο Νορβηγός φορ μίλησε για την στιχομυθία που είχε με τον προπονητή του και ως βλέπει τον εαυτό με την εθνική ομάδα της Νορβηγίας.

Οι δηλώσεις του Έρλινγκ Χάαλαντ:

«Είναι ωραίο να εκπροσωπείς τη χώρα σου αλλά είναι διαφορετικό να αντιμετωπίζεις την Άρσεναλ την ερχόμενη εβδομάδα σε σύγκριση με την Τσεχία που αντιμετωπίζουμε εντός έδρας.

Δεν μπορώ να λέω ψέματα, υπάρχει μεγάλη διαφορά. Ο μίστερ Γκουαρδιόλα μού ζήτησε ένα μόνο πράγμα, πριν φύγω μου είπε “Εάν δεν είσαι καλά όταν επιστρέψεις, θα σε κυνηγήσω.

“Όταν θα έρθει η ώρα για το Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα θα μπορώ να χαλαρώσω. Θα είναι καλό που θα σταματήσω, αν και είναι προφανώς ότι θα μου άρεσε να παίζω σε μία μεγάλη διοργάνωση με την Νορβηγία.

Πιστεύω ότι το σημαντικό είναι να μην μιλάω με το στόμα αλλά με τα πόδια. Το έχω ήδη κάνει. Όλοι οι άλλοι μπορούν να μιλούν με το στόμα, εγώ με τα πόδια».

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ