Υπολογίζει σε Μαγκουάιρ ο Τεν Χαγκ

 

Παρά το γεγονός ότι έχασε το περιβραχιόνιο του αρχηγού του, ο 30χρονος Άγγλος διεθνής κεντρικός αμυντικός παραμένει στα σχέδια του προπονητή των “κόκκινων διαβόλων”.

Μάλιστα, ο προπονητής της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, Έρικ τεν Χαγκ, κάλεσε τον Χάρι Μαγκουάιρ να προσπαθήσει για να ξαναβρεί την θέση του στην βασική ενδεκάδα της ομάδας, κάτι που εξαρτάται μόνο από εκείνον:

«Νομίζω ότι όλοι μπορούν να καταλάβουν. Για έναν παίκτη, η απώλεια της αρχηγίας είναι απογοήτευση. Αλλά μπορεί επίσης να είναι πολύ θετικό για την ομάδα και για τον Χάρι. Ο Χάρι είναι σημαντικός παίκτης και έτσι θα παραμείνει. Έχουμε τέσσερις κεντρικούς αμυντικούς και ενδεχομένως χρειαζόμαστε ακόμη έναν. Είδαμε την περασμένη σεζόν ότι είναι δύσκολο να παίξεις τόσα ματς. Είμαστε λοιπόν πολύ χαρούμενοι που έχουμε τον Χάρι στην ομάδα μας. Χρειαζόμαστε περισσότερους από 11 παίκτες. Χρειαζόμαστε ανταγωνισμό. Μπορεί λοιπόν να παλέψει για να επιστρέψει στην ομάδα, μπορεί να είναι ένας από τους 11 βασικούς. Έχει τις δυνατότητες, το έχω πει πολλές φορές, οπότε είναι στο χέρι του να βρει την θέση του».//Λ.


ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΟΜΑΔΕΣ

ΟΜΑΔΕΣ