Βαράν για Ρονάλντο: «Θέλω το καλύτερο για την ομάδα, όποια κι αν είναι η απόφαση θα την δεχτούμε»

 

Ο Γάλλος κεντρικός αμυντικός, μίλησε για την συνέντευξη του Πορτογάλου σούπερ σταρ που προκάλεσε… πανικό και ανέφερε πως όλοι οι ποδοσφαιριστές, προσπαθούν να μην εμπλακούν στην όλη κατάσταση.

Ο Ράφαελ Βαράν, μίλησε στο γαλλικό ραδιοφωνικό σταθμό “Europe1” και δεν θέλησε να πάρει θέση για την πολυσυζητημένη συνέντευξη του Κριστιάνο Ρονάλντο στον Πιρς Μόργκαν. Εξάλλου, στο Μάντσεστερ έρχεται… καταιγίδα, καθώς υπάρχει έντονος εκνευρισμός στο στρατόπεδο των “κόκκινων διαβόλων” για την κίνηση που έκανε ο Πορτογάλος σούπερ σταρ, ενώ ταυτόχρονα τάχθηκε κατά… πάντων.

Ο Γάλλος κεντρικός αμυντικός ανέφερε ότι όλοι οι ποδοσφαιριστές των “μπέμπηδων”, προσπαθούν να ηρεμήσουν την κατάσταση, ενώ κανείς δε θέλει να εμπλακεί στην υπόθεση. Επιπλέον, τόνισε πως όποια απόφαση και αν πάρει ο σύλλογος, θα την αποδεχτούν και το καλύτερο της ομάδας είναι αυτό που επιθυμούν όλοι στο Μάντσεστερ.

Αναλυτικά όσα είπε ο Βαράν:

«Προφανώς μας επηρεάζει. Παρακολουθούμε τι συμβαίνει και το τι λέγεται. Προσπαθούμε να ηρεμήσουμε την κατάσταση με τον τρόπο μας και να μην εμπλακούμε πολύ σε όλο αυτό.

Όταν πρόκειται δε, για έναν σταρ, όπως ο Κριστιάνο Ρονάλντο, ακόμα περισσότερο. Οπότε προσπαθούμε για το καλύτερο κρατώντας μία απόσταση. Δηλαδή δεν επιδιώκουμε να αλλάξουμε την κατάσταση μόνοι μας, είμαστε μέρος μιας συλλογικότητας.

Αυτό που θέλω είναι το καλύτερο για την ομάδα μου, οπότε όποια κι αν είναι η απόφαση θα την αποδεχτούμε και θα δώσουμε τον καλύτερό μας εαυτό».//

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΟΜΑΔΕΣ

ΟΜΑΔΕΣ