Θέλει να αγοράσει τη Γιουνάιτεντ ο Ράτκλιφ

 

Ο Βρετανός μεγιστάνας, ιδιοκτήτης της γαλλικής Νις και της ελβετικής Λοζάνης, που ειδικεύεται σε επιχειρήσεις χημικών, είχε μιλήσει στις αρχές Οκτωβρίου για την προσπάθεια αγοράς της ομάδας, αλλά είχε τονίσει τότε πως οι Αμερικανοί ιδιοκτήτες δεν σκέφτονται να παραχωρήσουν τις μετοχές τους.

Ο Τζέιμς Άρθουρ Ράτκλιφ αποκάλυψε τον περασμένο μήνα πως η οικογένεια Γκλέιζερ δεν σκέφτεται να παραχωρήσει τις μετοχές της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, αλλά τελικά οι εξελίξεις τον φέρνουν ξανά στην πόρτα του “Ολντ Τράφορντ”.

Ρεπορτάζ όμως της εφημερίδας “TIMES” υποστηρίζει ότι οι Αμερικανοί επιχειρηματίες θα σκεφτούν την αποχώρηση από την ομάδα του Μάντσεστερ, μόνο αν κάποιος προσφέρει ποσό 8 με 10 δισ. δολάρια για τις μετοχές τους. Η αγγλική ομάδα μάλιστα με χθεσινή ανακοίνωση της επιβεβαίωσε τα δημοσιεύματα περί ενδιαφέροντος παραχώρησης μέρους ή και ολόκληρου του πακέτου των μετοχών.

Έτσι σύμφωνα με ρεπορτάζ της εφημερίδας “The Daily Telegraph” ο Ράτκλιφ επανέρχεται στη διεκδίκηση των μετοχών της Γιουνάιτεντ και προετοιμάζει νέα συνάντηση με την οικογένεια Γκλέιζερ. Σύμφωνα με το σχετικό ρεπορτάζ ο Αγγλος μεγιστάνας δηλώνει φανατικός οπαδός των “κόκκινων διαβόλων” και πιστεύει πως μ’ ένα ποσό περίπου στα έξι με επτά δισ. δολάρια θα μπορέσει να γίνει το νέο αφεντικό της ομάδας.//

 

 


ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΟΜΑΔΕΣ

ΟΜΑΔΕΣ