Τεν Χαγκ: «Αναλαμβάνω εγώ την ευθύνη, λυπάμαι πραγματικά για τους φιλάθλους»

 

Ο Ολλανδός προπονητής της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, ζήτησε συγγνώμη από τους οπαδούς του συλλόγου για την άθλια εμφάνιση της ομάδας του, στην εκτός έδρας συντριβή με 4-0 από την Μπρέντφορντ, εκφράζοντας μάλιστα τα παράπονά του για την απόδοση των παικτών του.

Οι “κόκκινοι διάβολοι” βρίσκονται στον “πάτο” της βαθμολογίας για πρώτη φορά μετά από 30 χρόνια, καθώς η θητεία του Έρικ τεν Χαγκ άρχισε με την εντός έδρας ήττα από την Μπράϊτον (1-2) και την εκτός έδρας συντριβή από την Μπρέντφορντ (4-1).

Ο Ολλανδός προπονητής της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, ζήτησε συγγνώμη από του φιλάθλους του συλλόγου, ανέλαβε την ευθύνη για την μέχρι τώρα κακή εικόνα της ομάδας, αλλά παράλληλα άσκησε κριτική στους παίκτες του και τόνισε ότι θα πρέπει να δουλέψουν σκληρά για να αντιστρέψουν την κατάσταση.

«Η Μπρέντφορντ ήταν πιο πεινασμένη. Δεχθήκαμε γκολ από ατομικά λάθη. Δεν μπορείς να έχεις σχέδιο τακτικής, αλλά μετά να το βάλεις στον κάδο. Είναι δύσκολο για εμένα. Είναι πάντα μια έκπληξη όταν ξεκινάς ένα τέτοιο παιχνίδι. Μετά από 35 λεπτά δεχθήκαμε τέσσερα γκολ. Αυτό δεν γίνεται. Η ομάδα πρέπει να αναλάβει την ευθύνη, λυπάμαι πραγματικά για τους φιλάθλους που έκαναν τα πάντα για να μας στηρίξουν, τους απογοητεύσαμε. Είναι καλοί παίκτες και πρέπει να αναλάβουν την ευθύνη στο γήπεδο, ως ομάδα και ως άτομα, και αυτό δεν κάναμε. Τους ζήτησα να παίξουν με πίστη και να αναλάβουν την ευθύνη για την απόδοσή τους, και αυτό δεν το έκαναν. Μόνο όταν παραμείνουμε ενωμένοι και εργασθούμε σκληρά θα το ξεπεράσουμε. Πρέπει να πιστέψεις στο γήπεδο για τον εαυτό σου και την ομάδα. Ο προπονητής, είναι επίσης υπεύθυνος, έχει την κύρια ευθύνη, και την αναλαμβάνω εγώ. Και θα εργασθώ σε αυτό. Πρέπει να τους δώσω πίστη, αλλά πρέπει να την έχουν και μόνοι τους».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΟΜΑΔΕΣ

ΟΜΑΔΕΣ