Συμβόλαιο για… πάντα προσφέρει η Γιουνάιτεντ στον Γκαρνάτσο

 

Οι “κόκκινοι διάβολοι” θέλουν να… δέσουν τον 18χρονο Αργεντινό εξτρεμ στην ομάδα προσφέροντάς του συνεργασία εφ’ όρου ζωής, διάρκειας οκτώ χρόνων.

Η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ θέλει να εξασφαλίσει την παρουσία του Αλεχάντρο Γκαρνάτσο και για τα επόμενα 8 χρόνια στην ομάδα, προσφέροντάς του μάλιστα, το μεγαλύτερο συμβόλαιο που έχει κάνει ποτέ η ομάδα σε παίκτη αυτής της ηλικίας.

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με αποκλειστικό δημοσίευμα της Mirror, οι “κόκκινοι διάβολοι” θέλουν να υπογράψουν τον παίκτη που έχει τραβήξει τα βλέμματα όλων στην Premier League και όχι μόνο, για τα επόμενα 8 χρόνια.

Αντίθετοι σε ένα τέτοιο σενάριο είναι οι οικογένειά του, αλλά και οι σύμβουλοι του παίκτη που θεωρούν υπερβολικά τα οκτώ χρόνια, προτείνοντας συμβόλαιο τεσσάρων ετών. Αυτό γιατί και οι απολαβές του θα έπρεπε να είναι μεγαλύτερες, δεδομένων των εμφανίσεων που πραγματοποιεί ο 18χρονος. Η Γιουνάιτεντ του προτείνει συμβόλαιο 2 εκατ. ευρώ ετησίως, με την πλευρά του παίκτη να ζητά 2,3 εκατ.

Οι “κόκκινοι” του Μάντσεστερ εξετάζουν επίσης την προσθήκη ρήτρας αγοράς, δεδομένου ότι Ατλέτικο Μαδρίτης και Ρεάλ, κοντοζυγώνουν τον γεννημένο στην πρωτεύουσα της Ισπανίας παίκτη.//


ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΟΜΑΔΕΣ

ΟΜΑΔΕΣ