Ο Μαγκουάιρ… αποχαιρετά τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ

Ο Άγγλος κεντρικός αμυντικός φαίνεται να βρίσκεται ολοένα και πιο κοντά στην αποχώρησή του από τους “κόκκινους διαβόλους”, καθώς έχει χάσει την παρουσία του στο βασικό σχήμα του Έρικ Τεν Χαγκ.

Σύμφωνα με το “90min”, το μέλλον του Χάρι Μαγκουάιρ ενδέχεται να είναι μακριά από το “Θέατρο των Ονείρων”, καθώς έχει χάσει τη θέση του στο βασικό σχήμα του Έρικ Τεν Χαγκ. Ο Ολλανδός προπονητής θεωρεί πως μπορεί να δουλέψει με τον Άγγλο αμυντικό και να τον υπολογίζει στο ρόστερ της ομάδας, ωστόσο ο ίδιος θέλει να αποτελεί βασική επιλογή στους “κόκκινους διαβόλους”.

Μάλιστα, αρκετές ομάδες της Premier League έχουν εκφράσει το ενδιαφέρον τους για την απόκτησή του, ωστόσο η Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ γνωρίζει πως μπορεί να εισπράξει ένα ποσό αρκετά λιγότερο από τα χρήματα που καταβλήθηκαν για την απόκτησή του από τη Λέστερ. Παρ’ όλα αυτά, οι “κόκκινοι διαβόλοι” προτίθενται να βγουν στην αγορά για να αναζητήσουν τον αντικαταστάτη του και να τον παραχωρήσουν, ισοφαρίζοντας εν μέρει τα έσοδα και τα έξοδα από πώληση και αγορά.//

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ