Κιελίνι: «Λυπάμαι για την κατάσταση του Μαγκουάιρ, γιατί είναι ένας καλός παίκτης»

Ο πολύπειρος Ιταλός κεντρικός αμυντικός, υπερασπίστηκε τον αρχηγό της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, καθώς θεωρεί ότι είναι ένας αρκετά καλός ποδοσφαιριστής, από τον οποίο υπάρχουν υπερβολικές απαιτήσεις από τους “κόκκινους διαβόλους”.

Ο Έρικ Τεν Χαχ στα τελευταία παιχνίδια της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ υπολογίζει τους Ράφαελ Βαράν και Λισάντρο Μαρτίνες, για το κέντρο της άμυνας “ρίχνοντας” τον Χάρι Μαγκουάιρ στην ιεραρχία των αμυντικών του.

Ο αρχηγός των “κόκκινων διαβόλων” έχει βρεθεί αρκετές φορές στο επίκεντρο της κριτικής από τους φίλους της ομάδας και όχι μόνο, καθώς θεωρούν ότι το ποσό που ξοδεύτηκε για την απόκτησή του, δεν αντιστοιχεί στην ποιότητά του. Ωστόσο, βρήκε υποστήριξη στο πρόσωπο του Τζόρτζιο Κιελίνι, ο οποίος θεωρεί τον Άγγλο κεντρικό αμυντικό καλό παίκτη, για τον οποίο υπάρχουν υπερβολικές απαιτήσεις, όπως δήλωσε στους “Times”.

«Λυπάμαι για την κατάσταση του Μαγκουάιρ, γιατί είναι ένας καλός παίκτης. Στη Γιουνάιτεντ απαιτούν πάρα πολλά από αυτόν. Επειδή πλήρωσαν 92 εκατ. ευρώ γι’ αυτόν, πρέπει να είναι ο καλύτερος στον κόσμο σε κάθε ματς; Δεν είναι σωστό αυτό.

Η αξία μιας αγορά εξαρτάται από πολλούς τομείς που δεν μπορείς να ελέγξεις. Δεν είναι λάθος του. Αυτός ο Στόουνς είναι ένα καλό δίδυμο. ΟΚ, ο Μαγκουάιρ πιθανόν δεν είναι ο Φέρντιναντ, αλλά είναι αρκετά καλός. Με αυτή την κατάσταση, δεν βοηθάει και την εθνική Αγγλίας να δώσει τον καλύτερό του εαυτό.

Αν θέλεις να κερδίσει το Μουντιάλ, είναι αδύνατο να το πετύχεις με προβλήματα σε παίκτες – κλειδιά και φυσικά για τον Μαγκουάιρ που είναι ένας από τους πιο σημαντικούς παίκτες της ομάδας».

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ