Η Μάντεστερ Γιουνάιτεντ βάζει πωλητήριο στον Σάντσο

Ο Άγγλος επιθετικός φαίνεται πως δεν θα μείνει στους "κόκκινους διαβόλους", οι οποίοι πήραν την απόφαση να τον πουλήσουν, άσχετα με την υπόθεση του Τεν Χαγκ.

Σύμφωνα όμως με το BBC Sport η Γιουνάιτεντ θα προσπαθήσει να πουλήσει τον Τζέιντον Σάντσο (αγωνίστηκε ως δανεικός στη Ντόρτμουντ στο δεύτερο μισό της τρέχουσας σεζόν) αυτό το καλοκαίρι ανεξάρτητα από το ποιος θα είναι ο προπονητής της την σεζόν 2024/2025 και θέλει 40 εκατομμύρια λίρες για τον Άγγλο διεθνή.

Η Ντόρτμουντ από πλευράς της θέλει να επιστρέψει ο Σάντσο την επόμενη σεζόν, αλλά ψάχνει για άλλο δανεικό. Η Γιουνάιτεντ αξιώνει μια πώληση, γνωρίζοντας ότι τα κεφάλαια μεταβίβασης θα είναι περιορισμένα λόγω των περιορισμών στο Financial Fair Play (FFP).

Ο Σάντσο, ο οποίος εντάχθηκε στη Γιουνάιτεντ από την Ντόρτμουντ για 73 εκατομμύρια λίρες τον Ιούλιο του 2021, έχει δύο χρόνια στο συμβόλαιό του. Γίνεται αντιληπτό ότι υπήρξε ενδιαφέρον από την Ευρώπη, με την ιταλική Γιουβέντους να είναι ένας από τους συλλόγους που είχαν συνδεθεί στο παρελθόν με τον πρώην παίκτη της ακαδημίας της Μάντσεστερ Σίτι.//ΔΜ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ