Η Ατλέτικο ζήτησε 350 εκατομμύρια για τον Φέλιξ

 

Αυτή ήταν η αντιπρόταση της διοίκησης των Μαδριλένων προς τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, η οποία πρόσφερε το διόλου ευκαταφρόνητο ποσό των 150 εκατομμυρίων ευρώ.

Στη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ έχουν ξεκινήσει στραβά τη φετινή σεζόν στην Premier League και αναζητούν ποδοσφαιριστές που θα τους αλλάξουν τη ρότα. Ένας από αυτούς φαίνεται πως είναι ο Ζοάο Φέλιξ.

Σύμφωνα με τον Ζακ Λέβι, οι “κόκκινοι διάβολοι” πρόσφεραν στην Ατλέτικο Μαδρίτης 150 εκατομμύρια ευρώ για τον Πορτογάλο επιθετικό, τον οποίο οι ίδιοι είχαν αγοράσει έναντι 127 εκατομμυρίων ευρώ.

Αυτό που συγκλόνισε όμως την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ ήταν η αντιπρόταση που τους έκαναν από τη διοίκηση της Ατλέτικο. Το ποσό που άκουσαν ήταν τα 350 εκατομμύρια ευρώ, καθώς είναι η ρήτρα που υπάρχει στο συμβόλαιο του Φέλιξ.

Λίγες ώρες αφού έγινε γνωστή η είδηση της πρότασης της Γιουνάιτεντ για την απόκτηση του Πορτογάλου, η Ατλέτικο έστειλε ξεκάθαρο μήνυμα στον Αγγλικό σύλλογο. Αναρτώντας μία φωτογραφία του Φέλιξ, συνοδεύοντας τη μάλιστα με τη λεζάντα “Ανεκτίμητο”, έκανε σαφές πως ο παίκτης δεν είναι προς πώληση!

 

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΟΜΑΔΕΣ

ΟΜΑΔΕΣ