Έβαλαν πωλητήριο οι Γκλέιζερς

 

Οι Αμερικάνοι ιδιοκτήτες της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ ανακοίνωσαν την τιμή, με την οποία θα παραχωρήσουν τους “κόκκινους διαβόλους”. Το πόσο είναι… αστρονομικό και “αγγίζει” τα 4.35 δις ευρώ.

Η οικογένεια Γκλέιζερ έχει ορίσει το… τίμημα για όποιον ενδιαφέρεται να αποκτήσει την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ. Σύμφωνα με τη “Daily Mail” το ποσό φτάνει στα 4.35 δις ευρώ και ενδιαφέρον έχει εκδηλωθεί από το κρατικό επενδυτικό ταμείο του Ντουμπάι. Ωστόσο υποψήφιος είναι και ο πλουσιότερος άνθρωπος της Μεγάλης Βρετανίας, Τζιμ Ράτκλι, ο οποίος επιχείρησε να αποκτήσει την Τσέλσι, όμως απέτυχε.

Πριν μερικές εβδομάδες το “Bllomberg” ανέφερε ότι υπήρχε το ενδεχόμενο να αναλάβει κάποιος επενδυτής, σε συνεργασία με τους Αμερικανούς ιδιοκτήτες των “κόκκινων διαβόλων”, κάτι το οποίο τελικά απορρίφθηκε και επιλέχθηκε η προοπτική της πώλησης. Οι Γκλέιζερς διοικούν την ομάδα του Μάντσεστερ από το 2005 και πλέον, με την αποχώρηση τους οι οπαδοί πρέπει να είναι αρκετά χαρούμενοι, καθώς επιδίωξαν με διάφορους τρόπους την απομάκρυνση τους.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΟΜΑΔΕΣ

ΟΜΑΔΕΣ