Αντσελότι για Κασεμίρο: «Μίλησα μαζί του, θέλει να δοκιμάσει μια νέα πρόκληση»

 

Ο τεχνικός της Ρεάλ Μαδρίτης, στη συνέντευξη Τύπου για το παιχνίδι εναντίον της Θέλτα το Σάββατο (20/8 23:00) επιβεβαίωσε την επιθυμία του 30χρονου μέσου να αποχωρήσει από τη “Βασίλισσα”.

Ο Κάρλο Αντσελότι, στη συνέντευξη Τύπου ενόψει του εκτός έδρας παιχνιδιού της Ρεάλ Μαδρίτης για τη Λα Λίγκα απέναντι στη Θέλτα το Σάββατο (20/8, 23:00), μίλησε για την υπόθεση του Κασεμίρο και επιβεβαίωσε πως ο 30χρονος μέσος θέλει να αποχωρήσει αυτό το καλοκαίρι από τους “μερένγκες”.

«Έχω μιλήσει με τον Κασεμίρο. Θέλει να δοκιμάσει μια νέα πρόκληση, μια νέα ευκαιρία. Ο σύλλογος καταλαβαίνει ότι επειδή είναι ο Κασεμίρο, για ό,τι έχει κάνει σε αυτόν τον σύλλογο και για το άτομο που είναι, πρέπει να σεβαστούμε τις επιθυμίες του. Υπάρχουν Οι διαπραγματεύσεις σε αυτό αυτή τη στιγμή, τίποτα δεν είναι επίσημο. Είναι ακόμα παίκτης της Ρεάλ Μαδρίτης και η θέλησή του είναι να φύγει. Εάν φύγει και επιτευχθεί μια λογική συμφωνία, έχουμε τους πόρους να τον αντικαταστήσουμε».

Για το αν προσπάθησε να του αλλάξει γνώμη: «Δεν προσπάθησα να τον πείσω. Έχω μεγάλη εμπιστοσύνη στον Κασεμίρο. Ακούγοντας τη θέλησή του και την επιθυμία του, δεν υπάρχει τρόπος να επιστρέψω. Αν όλα πάνε καλά γι ‘αυτόν, πρέπει να του ευχηθούμε τα καλύτερα και να κοιτάξουμε σε αυτό που έχουμε αυτή τη στιγμή. Είναι δύσκολη η συζήτηση γιατί δεν ξέρω τι θα γίνει. Αν δεν μείνει, οι ευχαριστίες σε αυτόν είναι μεγάλες».

Για τον αντικαταστάτη του Κασεμίρο: «Υπάρχει αντικαταστάτης εντός της ομάδας. Ο Τσουαμενί έχει υπογραφεί σε αυτή τη θέση και αυτή τη στιγμή είναι ένας από τους καλύτερους χαφ της αγοράς. Ο Κρόος μπορεί να παίξει σε αυτή τη θέση. Εκεί έπαιζε και ο Καμαβινγκά στο παρελθόν».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΟΜΑΔΕΣ

ΟΜΑΔΕΣ