Πογιέτ για Τσιμίκα: «Είναι τεράστιο να έχω έναν παίκτη που αγωνίζεται στη Λίβερπουλ»

 

Ο Ομοσπονδιακός τεχνικός, μίλησε στη “Sun” για την παρουσία του Έλληνα αμυντικού στην Εθνική ομάδα, αλλά και την ετοιμότητά του και την ευκαιρία που παίρνει όταν τον χρειάζεται η ομάδα.

Δηλώσεις στη “Sun” έδωσε ο Γκουστάβο Πογιέτ όπου αναφέρθηκε στον Κώστα Τσιμίκα, το πόσο σημαντική είναι η παρουσία του στην Εθνική, αλλά και στο πόσο έτοιμος είναι κάθε φορά που τον χρειάζεται η ομάδα.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Γκουστάβο Πογιέτ για τον Κώστα Τσιμίκα:

«Για μένα, για εμάς, για την Ελλάδα, το να έχω έναν παίκτη στη Λίβερπουλ και να μπορεί να παίζει σε αυτό το επίπεδο είναι τεράστιο. Έτσι, πάντα περιμένουμε να έρθει και να μας βοηθήσει να κερδίσουμε.

Είμαι σε συνεχή επαφή με τον “Τσίμι”, επισκέφτηκα τη Λίβερπουλ τον περασμένο μήνα. Πήγα να δω έναν από τους αγώνες και πήγα να μιλήσω προσωπικά μαζί του. Ήμουν με τον Κλοπ, ο οποίος είναι εξαιρετικός με τον Τσιμίκα, και εξήγησα την κατάσταση. Άρα όλα είναι ξεκάθαρα. Πιστεύω ότι ο “Τσίμι” γνωρίζει τη θέση του στη Λίβερπουλ, ξέρει ότι ανταγωνίζεται έναν πολύ καλό αριστερό μπακ και αυτή τη στιγμή ο Ρόμπερτσον έχει πάρει φωτιά. Ο “Τσίμι” λοιπόν ως κορυφαίος επαγγελματίας, το έδειξε τις προάλλες που έπαιξε 90 λεπτά χωρίς κανένα πρόβλημα, είναι πάντα έτοιμος.

Όταν συμβεί κάτι ή ο Ρόμπερτσον πέσει λίγο ή έχει άλλη ευκαιρία τότε μπορεί να κάνει αυτό που ξέρει. Μπορεί να δώσει μια ασίστ και να είναι ένας παίκτης στον οποίο μπορεί να βασιστεί ο προπονητής και να είναι μέλος μιας απίστευτης ομάδας που είναι η Λίβερπουλ. Είναι βέβαια προσωπικό αν θέλει να φύγει ή όχι. Αυτό είναι στο χέρι του παίκτη να το αποφασίσει».//


ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΟΜΑΔΕΣ

ΟΜΑΔΕΣ