Κλοπ: «Είναι η αρχή ενός άλλου έργου με μια πολύ καλή ομάδα»

Ο Γερμανός τεχνικός μίλησε για το πρότζεκτ που χτίζεται στο Μερσεϊσάιντ, ακόμα και μετά την αποχώρηση του από τον σύλλογο με το πέρας της αγωνιστικής περιόδου.

Οι δηλώσεις του Γιούργκεν Κλοπ:

 «Φυσικά, δεν είναι τέλειο, καθώς αν ήταν θα είχαμε πέντε ή έξι βαθμούς περισσότερους και θα συνεχίζαμε να παλεύουμε για το πρωτάθλημα. Αλλά αν επιστρέψετε στην αρχή της σεζόν, την ονόμασα Λίβερπουλ 2.0… Η Λίβερπουλ 2.0 δεν σταματά μετά την αποχώρησή μου. Είναι απλώς η αρχή ενός άλλου έργου με μια πολύ καλή ομάδα.
 

Ήμουν σίγουρος ότι αν δεν έπαιρνα αυτή την απόφαση τώρα, την επόμενη χρονιά θα μπορούσε να ήταν δύσκολο. Χρειάζεται πραγματικά να είσαι γεμάτος ενέργεια. Το ογδόντα τοις εκατό δεν είναι αρκετό. Αυτή είναι η αλήθεια. Είναι πάρα πολύ. Είναι μια δουλειά 24 ώρες την ημέρα επί επτά ημέρες την εβδομάδα. Ναι, υπάρχουν πιο σημαντικά πράγματα στη ζωή, αλλά αν σε νοιάζει πραγματικά τότε είναι έτσι. Το έκανα για πολύ καιρό και ήξερα ότι δεν θα μπορούσα να συνεχίσω να το κάνω στα πρότυπα που απαιτούνται για έναν σύλλογο όπως η Λίβερπουλ».//ΓΡ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ