Κλοπ: «Δεν έγινα κακός προπονητής από τη μία μέρα στην άλλη»

 

Ο Γερμανός προπονητής αντέδρασε στην κριτική που δέχεται για την πορεία της Λίβερπουλ, τονίζοντας πως δεν έγινε χειρότερος προπονητής ξαφνικά. 

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο Γιούργκεν Κλοπ:

«Αν μου αρέσει η πρόκληση; Νομίζω ότι το είπα πριν το πει ο Πεπ. Είναι ο λόγος που υπέγραψα νέο συμβόλαιο για να είμαι 100% ειλικρινής. Ήξερα ότι θα ήταν δύσκολο και ναι, η τελευταία χρονιά ήταν εξαιρετικά έντονη, πολύ περισσότερο από ό,τι θα μπορούσαμε να περιμέναμε, γιατί ποιος περιμένει να πάει και στους τρεις τελικούς

Ήξερα ότι θα ήταν δύσκολο, αυτό είναι ξεκάθαρο, αλλά με λιγότερους τραυματισμούς, νομίζω ότι θα συμφωνούσαμε όλοι ότι θα μπορούσαμε να έχουμε τέσσερις ή πέντε βαθμούς περισσότερους.Δεν είναι μια καλή σεζόν, αλλά είμαστε κοντά στις θέσεις που οδηγούν στο Champions League και αυτό είναι μια φυσιολογική σεζόν.

Οι τραυματισμοί το έκαναν πιο δύσκολο και μετέτρεψαν τον μέσο όρο σε κακό μέχρι στιγμής. Εάν τρεις σημαντικοί, καθοριστικοί παίκτες είναι εκτός λόγω τραυματισμού και δεν μπορείτε να τους αντικαταστήσετε, δεν είναι απλό

Το έχω ξαναπεί, δεν έγινα κακός προπονητής από τη μια μέρα στην άλλη. Δεν είμαι τόσο καλός όσο νομίζουν κάποιοι, αλλά δεν είμαι τόσο κακός όσο λένε κάποιοι άλλοι. Φανταστείτε ότι βλέπετε ένα διαφορετικό πρόσωπο εδώ και σας λέει όλα αυτά τα πράγματα. Φανταστείτε κερδίσαμε και τα τέσσερα τρόπαια και έκανα διακοπές».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΟΜΑΔΕΣ

ΟΜΑΔΕΣ