Κλοπ: «Αυτή την υποδοχή είχε και η Γιουνάιτεντ όταν έφτασε εδώ;»(video)

 

Η Λίβερπουλ, προσγειώθηκε στη Μπανγκόκ για το βασικό στάδιο της προετοιμασίας της, με πλήθος κόσμου να την υποδέχεται θερμά κατά την άφιξή της στην πόλη. Ο Γερμανός τεχνικός σε συνέντευξή του, αναρωτήθηκε αν και οι “κόκκινοι διάβολοι” που κατέφθασαν στο ίδιο μέρος λίγες ημέρες νωρίτερα, δέχθηκαν τον ίδιο ενθουσιασμό. 

Η Λίβερπουλ, γνωρίζει την αποθέωση όπου σταθεί και όπου βρεθεί, σε κάθε γωνιά του πλανήτη. Αυτό συνέβη και κατά την άφιξή της στη Μπανγκόκ, όπου θα πραγματοποιήσει το βασικό στάδιο της προετοιμασίας. Οι “κόκκινοι” δέχθηκαν θερμή υποδοχή από πολίτες που βρέθηκαν στο αεροδρόμιο για να δουν από κοντά τους παίκτης της αγαπημένης τους ομάδας.

Λίγες ημέρες νωρίτερα, στο ίδιο μέρος προσγειώθηκε και η αποστολή της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, με τον κόσμο να παρουσιάζει τον ίδιο ενθουσιασμό βλέποντας τους αστέρες να καταφθάνουν.

Ο Γιούργκεν Κλοπ αστειευόμενος στη συνέντευξη τύπου που πραγματοποίησε, ρώτησε αν και οι “κόκκινοι διάβολοι” έτυχαν του ίδιου ενθουσιασμού και αποθέωσης κατά την άφιξή τους στην Ασία.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΟΜΑΔΕΣ

ΟΜΑΔΕΣ