Στο Καρπενήσι για το βασικό στάδιο προετοιμασίας ο Λεβαδειακός

 

Ξεκίνησαν οι προπονήσεις για την ομάδα της Λιβαδειάς, μετά τα εργομετρικά τεστ που πραγματοποιήθηκαν το Σάββατο. Θα ταξιδέψει στην πόλη της Ευρυτανίας έτσι ώστε ο κ. Ταουσιάνης, να ετοιμάσει την ομάδα, για τη νέα σεζόν. 

Με ανακοίνωσή της η ΠΑΕ Λεβαδειακός έκανε γνωστό πως η ομάδα, αναχώρησε για το Καρπενήσι, όπου εκεί θα πραγματοποιήσει το βασικό στάδιο της προετοιμασίας. Με 23 παίκτες στην αποστολή, ο Γιάννης Ταουσιάνης θα έχει τη δυνατότητα να τους δοκιμάσει όλους, έτσι ώστε να προετοιμαστούν όσο το δυνατόν καλύτερα και να εμφανιστούν πιο ανταγωνιστικοί τη νέα σεζόν.

Η ενημέρωση του Λεβαδειακού αναφέρει:

Στις προπονήσεις επέστρεψαν οι ποδοσφαιριστές του ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΥ, έπειτα από το Κυριακάτικο ρεπό και ενώ το Σάββατο πέρασαν από εργομετρικά τεστ.

Η  πρωινή προπόνηση της Δευτέρας διεξήχθη στο δημοτικό στάδιο «Λάμπρος Κατσώνης» και ήταν η τελευταία του 1ου σταδίου της προετοιμασίας, καθώς το απόγευμα η ομάδα αναχώρησε για το Καρπενήσι όπου και θα πραγματοποιήσει το βασικό στάδιό της.

Ο κ. Ταουσιάνης έχει στην αποστολή τους τερματοφύλακες: Μάρκοβιτς, Στογιάνοβιτς και τον νεαρό Μουλαρά, τους αμυντικούς: Βήχο, Τσάπρα, Μανιώτη, Τζημόπουλο, Λιάγκα, Μπαχανάκ, Παναγιώτου, Κωνσταντινίδη και τα δύο νέα μεταγραφικά αποκτήματα Ντεντάκη και Βινίσιους, τους μέσους: Νίκα, Μεχία, Βρακά, Μουτίνιο και Χάμοντ και τους επιθετικούς: Αραβίδη, Δούμτσιο, Συμελίδη, Τσιριγώτη και Μπαρμπόσα.

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΟΜΑΔΕΣ

ΟΜΑΔΕΣ