Λάτσιο για Ουμπτιτί: «Ενάντια σε κάθε μορφή ρατσισμού και διακρίσεων»

 

Με ανάρτησή της, οι “λατσιάλι” καταδικάζουν τα φαινόμενα ρατσισμού που έλαβαν χώρα κατά τη διάρκεια του αγώνα κόντρα στη Λέτσε.

Ο Ουμτιτί αποχώρησε με δάκρια στα μάτια μετά τον αγώνα ανάμεσα στη Λέτσε και τη Λάτσιο, καθώς έπεσε θύμα ρατσισμού από τους οπαδούς των “λατσιάλι”. Με ανάρτησή της η ομάδα, καταδίκασε τα γεγονότα, στέλνοντας το δικό της μήνυμα στήριξης στον Γάλλο.

Αναλυτικά η ανάρτηση της Λάτσιο:

«Κατά τη διάρκεια του αγώνα Λέτσε-Λάτσιο, ο διαιτητής αναγκάστηκε να διακόψει τον αγώνα λόγω ρατσιστικών κραυγών προς παίκτη των γηπεδούχων.
Η Λάτσιο αντιτίθεται πάντα σε κάθε μορφή ρατσισμού και διακρίσεων με όλα τα διαθέσιμα μέσα, αναλαμβάνοντας πρωτοβουλίες με στόχο την καταστολή αυτών των φαινομένων, ευαισθητοποιώντας τους οπαδούς της για αυτό το θέμα και ενεργώντας στα κατάλληλα γραφεία για να προστατεύσουν την εικόνα της.
Η ομάδα και σήμερα καταδικάζει όσους έγιναν οι πρωταγωνιστές αυτής της αποτρόπαιας, επαίσχυντης και αναχρονιστικής πράξης και θα προσφέρει, όπως πάντα, τη μέγιστη συνεργασία στις αρχές για τον εντοπισμό των υπευθύνων.
Οι οπαδοί της Λάτσιο δεν είναι ρατσιστές και δεν μπορούν να συνδεθούν με μερικά άτομα που βλάπτουν σοβαρά την εικόνα του συλλόγου».//


ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΟΜΑΔΕΣ

ΟΜΑΔΕΣ