Τα περαστικά της ΑΕΛ στον Ογκμπόε

 

Ο πρώτος σκόρερ της Λάρισας, υπεβλήθη την Δευτέρα (28/11) σε μαγνητική τομογραφία, στην οποία διαπιστώθηκε ότι υπέστη ρήξη έσω πλαγίου συνδέσμου στο δεξί γόνατο.

Ο Μάριος Ογκμπόε στάθηκε άτυχος στο παιχνίδι απέναντι στον Απόλλωνα και ο τραυματισμός του ήταν πιο σοβαρός από ότι φάνηκε στις πρώτες εκτιμήσεις. Ο πρώτος σκόρερ (τέσσερα γκολ σε τέσσερις εμφανίσεις) των “βυσσινί”, υπεβλήθη σε μαγνητική τομογραφία και τα αποτελέσματα δεν ήταν ευχάριστα, καθώς υπέστη ρήξη έσω πλαγίου στο δεξί γόνατο και θα τοποθετηθεί νάρθηκας για τρεις εβδομάδες.

Η Λάρισα, με ανακοίνωση της, εύχεται στον ποδοσφαιριστή της να ξεπεράσει το πρόβλημα του, το οποίο θα τον αφήσει εκτός περίπου έξι εβδομάδες και να επιστρέψει ακόμα πιο δυνατός.//

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΑΕΛ:

«Η ΠΑΕ ΑΕΛ ενημερώνει ότι ο ποδοσφαιριστής μας, Μάριος Ογκμπόε, υποβλήθηκε σήμερα σε μαγνητική τομογραφία με την οποία διαπιστώθηκε ότι κατά τον τραυματισμό του στον αγώνα του περασμένου Σαββάτου, υπέστη ρήξη έσω πλαγίου συνδέσμου στο δεξί γόνατο.

Στο γόνατο του ποδοσφαιριστή θα τοποθετηθεί νάρθηκας για διάστημα τριών εβδομάδων και κατά την εκτίμηση του εξαίρετου γιατρού της ομάδας μας, χειρουργού ορθοπαιδικού, κ.Γεωργίου Μπασδέκη, ο Ογκμπόε θα απουσιάσει από τις αγωνιστικές υποχρεώσεις για διάστημα έξι συνολικά εβδομάδων.

Ευχή όλων μας είναι ο πρώτος σκόρερ της ΑΕΛ μας, με τα 4 γκολ και την σπουδαία προσφορά στις 4 πρώτες αγωνιστικές του πρωταθλήματος, να επιστρέψει στη δράση δυνατός και έτοιμος να συμβάλλει με τον τρόπο που πολύ καλά γνωρίζει, για να πανηγυρίσουμε μαζί στο τέλος την σεζόν την πολυπόθητη κατάκτηση της ανόδου!».

ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΟΜΑΔΕΣ

ΟΜΑΔΕΣ