Στήριξη Μπαντή σε Θεοδωρόπουλο

 

Θέση στο θέμα που προέκυψε ανάμεσα στην ΑΕΛ και το έμπειρο τερματοφύλακα των βυσσινί Κώστα Θεοδωρόπουλο, πήρε ο πρόεδρος του ΠΣΑΠΠ, Γιώργος Μπαντής.

Με ανάρτηση στην προσωπική του σελίδα στο facebook, ο Γιώργος Μπαντής αναφέρει: «Να είσαι ο αρχηγός της ομάδας της πόλης σου».

Η ΠΑΕ ΑΕΛ, έχει καλέσει σε απολογία των Κώστα Θεοδωρόπουλο για ανάρμοστη και αναίτια υβριστική συμπεριφορά κατά του προπονητή της ομάδας Παναγιώτη Γκουτσίδη και του γενικού αρχηγού του συλλόγου, Θωμά Κυπαρίσση.

«Να έχεις υποστεί ρήξη χιαστών και να βρίσκεσαι στο δυσβάσταχτο στάδιο της αποθεραπείας.

Να έχει πλημμυρίσει το πατρικό σου, το σπίτι της αδερφής σου, οι ζημιές να είναι τεράστιες, κόποι μιας ζωής βουτηγμένοι στο νερό και στη λάσπη, η ψυχολογία σου να είναι στον πάτο και μαζί με όλα αυτά η ομάδα σου να σου προτείνει την λύση του συμβολαίου σου με τους δικούς της όρους και με την μεταγραφική περίοδο στη λήξη της.

Και επειδή όπως είναι φυσικό εσύ αρνείσαι, η διοίκηση της ομάδας βγαίνει δημόσια και σε λέει τουρίστα και παλαίμαχο. Στη συνέχεια δέχονται μεγάλη κατακραυγή από τον κόσμο για την συμπεριφορά τους, βάζουν την δικηγόρο τους να σε “πιέσει” να κάνεις δήλωση γραμμένη από τα χεράκια τους για να κοπάσει το κράξιμο κι εσύ όπως είναι λογικό δεν το δέχεσαι. Το αποτέλεσμα; Σε καλούν σε απολογία για ανάρμοστη και αναίτια υβριστική συμπεριφορά για να μας πείσουν ότι ο ελέφαντας πετάει..

Την Δευτέρα προβάλλεται το “ΧΑΟΣ”… Δυστυχώς το “ΧΑΟΣ” συνεχίζεται..
Με τον Κώστα».//ΑΤ


ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΟΜΑΔΕΣ

ΟΜΑΔΕΣ