Η ΑΕΛ κατανοεί την απόγνωση του κόσμου, αλλά διαφωνεί με τα παράνομα φαινόμενα βίας από το κράτος

Η θεσσαλική ΠΑΕ εξέδωσε ανακοίνωση με αφορμή τα επεισόδια που έλαβαν χώρα έξω από το κτίριο της περιφέρειας Θεσσαλίας και τόνισε πως διαφωνεί με τα παράνομα φαινόμενα βίας κατά του κράτους.

Η κακοκαιρία “Daniel” έχει πλήξει την Ελλάδα, δημιουργώντας τεράστια προβλήματα με τις καταστροφικές πλημμύρες, κυρίως στο νομό της Μαγνησίας. Με αφορμή τα επεισόδια που έλαβαν χώρα έξω από το κτίριο της περιφέρειας Θεσσαλίας, η ΠΑΕ ΑΕΛ εξέδωσε ανακοίνωση, με την οποία τονίζει πως διαφωνεί με τα παράνομα φαινόμενα βίας κατά του κράτους.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΑΕΛ:

«Η ΠΑΕ-ΑΕΛ συμπάσχει από τη πρώτη στιγμή στην εθνική καταστροφή που πλήττει την περιφέρεια Θεσσαλίας. Κατανοεί πλήρως την απόγνωση και την αγανάκτηση του κόσμου όπου εμπεριστατωμένα υπήρξαν εγκληματικές αμέλειες ή παραλήψεις αλλά διαφωνεί διαχρονικά με παράνομα φαινόμενα βίας κατά του κράτους και της ελληνικής πολιτείας.

Τα χθεσινά επεισόδια που έλαβαν χώρα στο κτίριο της περιφέρειας Θεσσαλίας κατά την επίσκεψη του Έλληνα Πρωθυπουργού είναι απολύτως καταδικαστέα και μεταξύ άλλων προσβάλλουν τις αρχές και την ιστορία της Λάρισας».//Γ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ