Βόκολος: «Ένα υπέροχο ταξίδι έφθασε στο τέλος του»

Μετά την ανακοίνωση της ΠΑΕ Λαμίας για το "διαζύγιο" μεταξύ των δύο πλευρών, ο έμπειρος τεχνικός αποχαιρέτησε την ομάδα της Φθιώτιδας, στέλνοντας το δικό του μήνυμα μέσω μίας ανάρτησης στα Μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

«Ένα υπέροχο ταξίδι έφτασε στο τέλος του. Θέλω να ευχαριστήσω τον Κύριο Παπαϊωάννου, τη διοίκηση της ΠΑΕ ΠΑΣ Λαμία για την ευκαιρία που μου έδωσε να βρεθώ στις τάξεις της ομάδας και την εμπιστοσύνη που μου έδειξε με αποτέλεσμα να ζήσουμε όλοι μαζί μεγάλες συγκινήσεις.

Από το άγχος της περσινής συμμετοχής στα Playouts και την επίτευξη του στόχου της παραμονής στην μεγάλη κατηγορία, έως την φετινή «μαγική» χρόνια που θα καταγραφεί στην ιστορία της ομάδας ως η πλέον επιτυχημένη της.

Ιδιαίτερα θα ήθελα να ευχαριστήσω τους συνεργάτες μου και τους ποδοσφαιριστές, που μαζί δώσαμε τη «μάχη» για να μείνει η ομάδα μακριά από κάθε σενάριο υποβιβασμού και ταυτόχρονα καταφέραμε να την φέρουμε στην καλύτερη θέση της ιστορίας της. Ενα μεγάλο ευχαριστώ φυσικά και στον κόσμο της ομάδας που μας στήριξε και μας περιέβαλε με αγάπη» έγραψε ο Λεωνίδας Βόκολος.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ