Ανανέωσε με την Καλαμάτα ο Ρόβας

Στην “Μαύρη Θύελλα” θα συνεχίσει ν’ αγωνίζεται μέχρι το καλοκαίρι του 2025 ο 28χρονος επιθετικός, με τους Πελλοπονήσιους να επισημοποιούν τη συμφωνία των δύο πλευρών.

Στην επέκταση του συμβολαίου του Χρήστου Ρόβα έως το 2025 προχώρησε η Καλαμάτα, με τον 28χρονο επιθετικό να θέλει να ενισχύσει τις προσπάθειες της ομάδας του να επιστρέψει στην μεγάλη κατηγορία του ελληνικού ποδοσφαίρου.

Σε δηλώσεις του ο Χρήστος Ρόβας, τόνισε: «Θα ήθελα να ευχαριστήσω προσωπικά τον κύριο Πρασσά για την εμπιστοσύνη που δείχνει στο πρόσωπο μου, επεκτείνοντας πρόωρα τη συνεργασία μας. Ευχαριστώ επίσης τον εκπρόσωπο μου Μιχάλη Μπανιά, με τον οποίο τα τελευταία 2 χρόνια της καριέρας μου, έχουμε δουλέψει προς τη σωστή κατεύθυνση.

Σαν ποδοσφαιριστής, νιώθω τυχερός που βρίσκομαι στην ομάδα της Καλαμάτας, η οποία λειτουργεί σε υψηλά στάνταρντ σε όλα τα επίπεδα. Την Τρίτη, αρχίζουμε την μεγάλη μας προσπάθεια. Φέτος θέλουμε όλο τον κόσμο της Μεσσηνίας να είναι ΜΑΖΙ ΜΑΣ και να μας στηρίξει, τόσο στα εύκολα οσο και στα δύσκολα που θα αντιμετωπίσουμε.

Νιώθω πως έφτασε η ώρα για την μεγάλη αντεπίθεση… ώστε η ομάδα μας να επιστρέψει εκεί που ανήκει, στην Super League 1. Τα υπόλοιπα στο γήπεδο».

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

Η ΠΑΕ Καλαμάτα ανακοινώνει ότι ο Χρήστος Ρόβας επέκτεινε το συμβόλαιο του με την Μαύρη Θύελλα που έληγε τον Ιούνιο του 2024, για έναν ακόμα χρόνο. Του ευχόμαστε να είναι υγιής και να βοηθήσει την ομάδα μας με τα γκολ του και την αγωνιστική παρουσία του, να πετύχει τον στόχο της ανόδου στην Σούπερ Λιγκ.//Κ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ