Ιωνικός: «Ο Κωνσταντίνος Μαραγκάκης, προεκλογικά υποσχέθηκε ότι θα είναι δίπλα στην ομάδα μας και έως σήμερα δεν έχει κάνει ΟΥΤΕ τα βασικά»

Ο σύλλογος με ανακοίνωση του, έκανε σφοδρή επίθεση στον δήμαρχο, αφού παρά τα λεγόμενα του, περί υποστήριξης, μέχρι στιγμής δεν έχει βοηθήσει στο ελάχιστο.

Τονίζεται πως προεκλογικά είχαν δοθεί εγγυήσεις για το γήπεδο, ωστόσο έως τώρα δεν έχουν γίνει οι απαραίτητες κινήσεις για τα έργα συντήρησης.

Αναλυτική η ανακοίνωση:

«Η ομάδα μας έδωσε το τελευταίο εντός έδρας παιχνίδι στις 29/4 εκ τότε το γήπεδο είναι κλειστό, και στη διάθεση του δήμου έτσι ώστε να ξεκινήσουν τα έργα που οφείλουν, για να διατηρηθεί σε άψογη κατάσταση.

Ο Δήμαρχος Κωνσταντίνος Μαραγκάκης, προεκλογικά υποσχέθηκε ότι θα είναι δίπλα στην ομάδα μας και έως σήμερα δεν έχει κάνει ΟΥΤΕ τα βασικά, χωρίς μάλιστα να δείχνει πως έχει και τη διάθεση να ασχοληθεί με τον Ιωνικό μας.

Η ευθύνη βαραίνει εσάς κ. Δήμαρχε αλλά και τον αντιδήμαρχο πρασίνου κ. Σταματάτο, που έχετε βάλει σε δεύτερη μοίρα όσα οφείλετε να κάνετε για τη συντήρηση του γηπέδου της Νεάπολης.

Σας καλούμε να ανταποκριθείτε άμεσα στις υποχρεώσεις σας, και να σταματήσετε να παίζετε με την ιστορία και τον κόσμο του Ιωνικού.

Εμείς θα περιμένουμε να δούμε να λύνονται όλα τα προβλήματα σύντομα και να τηρούνται όλα τα συμφωνηθέντα….».//ΔΜ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ