Ιωνικός: «Δεν μπορούμε να χρησιμοποιήσουμε το γήπεδο ούτε σε καταστάσεις εκτάκτου ανάγκης»

 

Νέα ανακοίνωση κατά της δημοτικής αρχής της Νίκαιας εξέδωσε ο Ιωνικός, καθώς τα έργα στο γήπεδο καθυστερούν και η ομάδα δεν μπορεί ακόμα να το χρησιμοποιήσει.

Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΠΑΕ Ιωνικός:

«Μπήκε Σεπτέμβρης, αλλά δεν μπορούμε να χρησιμοποιήσουμε το γήπεδο ούτε σε καταστάσεις εκτάκτου ανάγκης…”
Μετά τις καταστροφικές φωτιές στην περιοχή της Φυλής και κατ’ επέκταση στο γήπεδο το οποίο νοικιάζει η ΠΑΕ Ιωνικός για να προπονείται η ομάδα, έφτασε η ώρα της αλήθειας για όλους σας!
Μπαίνουμε Σεπτέμβριο και το γήπεδο δεν είναι έτοιμο για να εξυπηρετήσει σε έκτακτες ανάγκες την ομάδα. Ο κύριος Ιωακειμίδης είναι εξαφανισμένος από την περιοχή, ο ανάδοχος Καρνομουράκης κάνει πως δεν καταλαβαίνει και δεν χρησιμοποιεί το ανάλογο προσωπικό, επιμένοντας πως είναι απλήρωτος. Και φυσικά το μάρμαρο το πληρώνει η ομάδα και η διοίκηση!
Που είναι ο δήμαρχος; Που είναι οι δημοτικοί σύμβουλοι; Που είναι όλοι αυτοί σήμερα; Που είναι όλοι αυτοί οι κύριοι οι οποίοι πανηγυρίζουν σε επιτυχίες της ομάδας μας;
Καταλαβαίνετε όλοι γιατί φωνάζουμε τόσο καιρό; Καταλαβαίνουν ότι στο ποδόσφαιρο πρέπει να είσαι έτοιμος για όλες τις περιπτώσεις, ακόμη και έκτακτες καμιά φορά;
Καταλαβαίνουν ότι ξεκινάει το πρωτάθλημα κι εμείς θα ψάχνουμε να βρούμε γήπεδο για να αγωνιστεί ο Ιωνικός;
Ή μήπως ενδιαφέρονται μόνο για την ψήφο μας;
Το είπαμε και το ξαναλέμε, ήμασταν πριν απ’ αυτούς και θα συνεχίσουμε να είμαστε και μετά από αυτούς στην Νίκαια…»//ΓΓ


ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΟΜΑΔΕΣ

ΟΜΑΔΕΣ