Ιωνικός: «Αυτό είναι ποδοσφαιρικό γήπεδο ή χωράφι;»

 

Η ομάδα της Νίκαιας έχει σοβαρά παράπονα από την δημοτική αρχή για την κατάσταση του αγωνιστικού χώρου του γηπέδου της Νεάπολης και μάλιστα παρέθεσε χαρακτηριστικές φωτογραφίες με ανάρτησή της στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης.

Ο Ιωνικός εξέδωσε ανακοίνωση για το γήπεδο της Νεάπολης και εκφράζει τα έντονα παράπονά του για την κάκιστη κατάσταση του αγωνιστικού χώρου. Μάλιστα, οι Νικαιώτες με ανάρτησή τους στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης παραθέτουν χαρακτηριστικές φωτογραφίες, κάνοντας λόγο για… βοσκοτόπι.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Αυτό είναι ποδοσφαιρικό γήπεδο ή χωράφι;

Στις 13 Μαΐου η ομάδα μας έδωσε το τελευταίο παιχνίδι της σεζόν απέναντι στη Λαμία. Αύριο (13/07) συμπληρώνονται δύο μήνες ακριβώς από την τελευταία υποχρέωση του Ιωνικού και το γήπεδο της Νεάπολης έχει γίνει… χωράφι!

Ο Γιώργος Καρνομουράκης και η Κατερίνα Καπίρη είναι οι μεγάλοι υπεύθυνοι για αυτό το χάλι και το αυτί τους δεν ιδρώνει! Οι άνθρωποι αυτοί νομίζουν πως μπορούν να παίζουν με την ιστορία του Ιωνικού, της μοναδικής επαγγελματικής ομάδα που εδρεύει στη Νίκαια.

Το γήπεδο μας αντί να βελτιώνεται όλο αυτό το διάστημα, μόνο χειροτερεύει! Την ώρα που η ομάδα μας μετράει αντίστροφα για να ξεκινήσει προπονήσεις και προετοιμασία, εσείς είστε εξαφανισμένοι και ο αγωνιστικός χώρος θυμίζει… βοσκοτόπι! Πολεμάτε την ομάδα μας και την αναγκάζετε να πληρώνει αλλά γήπεδα για να προπονείται! Αυτό κάνετε!

Κύριε Ιωακειμίδη, κύριε δήμαρχε, οι άνθρωποι που εμπιστεύεστε και υποτίθεται πως δουλεύουν σε ένα γήπεδο που κοστίζει πάνω από 1 εκατ. ευρώ, τι έχουν κάνει όλο αυτό το διάστημα;

Αν αγωνιζόταν η ομάδα στην πρώτη κατηγορία θα κάνατε τα ίδια; Γιατί δεν δείχνετε σεβασμό; Μήπως υπάρχουν αλλά συμφέροντα από πίσω και όλες αυτές οι καθυστερήσεις μόνο τυχαίες δεν είναι;

Κύριοι, σας παρακαλούμε αναλάβετε τις ευθύνες σας και κάντε τη δουλειά σας. Γιατί έτσι όπως αφήσατε το γήπεδο μας να γίνει, ούτε να περπατήσεις δεν μπορείς. Πόσω μάλλον να προπονηθεί κανείς…».//Λ.


ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΟΜΑΔΕΣ

ΟΜΑΔΕΣ