Επαγγελματίας ο Πετράς

 

Το πρώτο του επαγγελματικό συμβόλαιο με τον Ιωνικό υπέγραψε ο νεαρός κεντρικός αμυντικός, με την ομάδα της Νίκαιας να γνωστοποιεί τη Δευτέρα (31/07) την συμφωνία των δύο πλευρών.

Ένα παιδί από τα “σπλάχνα” των ακαδημιών του Ιωνικού, ο Νίκος Πετράς, υπέγραψε το πρώτο του επαγγελματικό συμβόλαιο. Ο σύλλογος της Νίκαιας προωθεί τον 19χρονο στόπερ στην πρώτη ομάδα, με σκοπό να την βοηθήσει να επανέλθει στα “μεγάλα σαλόνια”.

  Αναλυτικά η ανακοίνωση της ΠΑΕ Ιωνικός:

«Είμαστε στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσουμε ότι η ομάδα του Ιωνικού υπέγραψε επίσημα συμβόλαιο με τον ταλαντούχο στόπερ, Νίκο Πετρά!

Αυτό το σημαντικό βήμα σηματοδοτεί το πρώτο επίσημο συμβόλαιο του Νίκου ως επαγγελματίας ποδοσφαιριστής.

Η ομάδα του Ιωνικού είναι περήφανη που προσφέρει ευκαιρίες σε νέους παίκτες καθώς ο Νίκος, προερχόμενος από τη Γερμανία, ξεκίνησε το ταξίδι του στην ομάδα του Ιωνικού Κ-19. Η απόφασή μας να υπογράψουμε με τον Νίκο τροφοδοτήθηκε από την αναγνώριση της ακλόνητης αφοσίωσής του, του εξαιρετικού ταλέντου του και των δυνατοτήτων που διαθέτει, γεγονός που πάντα αναγνωρίζεται από τις Ακαδημίες μας στα νέα παιδιά.

Καλωσορίζουμε θερμά τον Νίκο και του ευχόμαστε ό,τι καλύτερο στην επαγγελματική του ποδοσφαιρική καριέρα με την ομάδα του Ιωνικού. Καθώς μπαίνει στο γήπεδο φορώντας τα χρώματά μας, δεν έχουμε καμία αμφιβολία ότι θα μας κάνει υπερήφανους και θα χαράξει μια πορεία αριστείας για τον εαυτό του και την ομάδα μας».//ΓΓ.


ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΟΜΑΔΕΣ

ΟΜΑΔΕΣ