Ιωνικός: «Το γήπεδο είναι έτοιμο για γκαζόν στην πίσω αυλή κάποιου σπιτιού και όχι για ποδοσφαιρικό αγώνα»

 

Ανακοίνωση κατά του Δήμου Νίκαιας – Ρέντη εξέδωσε η τοπική ομάδα, τονίζοντας πως το γήπεδο δεν είναι έτοιμο αυτή τη στιγμή για διεξαγωγή ποδοσφαιρικού αγώνα.

Με ανακοίνωση του ο Ιωνικός καταφέρεται κατά του Δήμου Νίκαιας – Ρέντη για την κατάσταση του αγωνιστικού χώρου στο Δημοτικό στάδιο τονίζοντας πως η κατάσταση του γηπέδου αυτή τη στιγμή δεν επιτρέπει την ομαλή διεξαγωγή ενός ποδοσφαιρικού αγώνα.

Αναλυτικά η ανακοίνωση:

«Kύριε Ιωακειμίδη,

Θα σας συμβουλεύαμε όταν βγάζετε ανακοινώσεις με δήθεν στοιχεία και φωτογραφίες, να είστε πιο προσεκτικός και αν μη τι άλλο πιο διαβασμένος.

Το γήπεδο είναι έτοιμο για γκαζόν στην πίσω αυλή κάποιου σπιτιού και όχι για ποδοσφαιρικό αγώνα!
Διευκρινίζουμε ότι στο ΟΑΚΑ ο ανάδοχος ετοίμασε ένα γήπεδο για τον Παναθηναϊκό σε 20 ΗΜΕΡΕΣ για ευρωπαϊκό παιχνίδι!

Είναι περιττό φαντάζομαι να σας υπενθυμίσουμε ότι έχουμε τελειώσει το πρωτάθλημα από τα μέσα Μαΐου και μιλάμε ότι πλέον μπαίνουμε στον Σεπτέμβριο. Κάντε μόνος σας την αφαίρεση του χρόνου για να καταλάβετε τι γράφετε και τι λέτε…

Ουδέποτε χρησιμοποιήθηκε για προπόνηση το γήπεδο παρά μόνο στα ακραία καιρικά φαινόμενα και με υποδήματα αθλητικά χωρίς τάπες για ξεμούδιασμα των ποδοσφαιριστών.

Οι ευθύνες σας για την συγκεκριμένη εργολαβία είναι μεγάλες.

Αλλά μιας και βγάζετε ανακοινώσεις, πείτε μας επίσημα εάν είναι πληρωμένος ο εργολάβος και αν τηρούν την σύμβαση την οποία έχετε κάνει.

Ή μήπως θέλετε να κοινοποιήσουμε δημόσια τις εκθέσεις των επαγγελματιών του χώρου σε σχέση με την κατάσταση του χλοοτάπητα;

Ή θέλετε να κοινοποιήσουμε πόσες ώρες πρέπει να χρησιμοποιείται το γήπεδο και αν χρησιμοποιείται;
Πόσους μήνες πληρώνεται ο ανάδοχος και αν συντηρεί το γήπεδο όλους τους μήνες για τους οποίους πληρώνεται κι άλλα πολλά;

Κύριε Ιωακειμίδη δεν κάνουμε εμείς πολύ θόρυβο εσείς δεν κάνετε καλά τη δουλειά σας και απ’ ότι προκύπτει και σήμερα, δεν ενημερώνεστε καν σωστά.»


ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΟΜΑΔΕΣ

ΟΜΑΔΕΣ