Πρόεδρος Ίντερ: «Θα συζητήσουμε την επέκταση συμβολαίων των Ντιμάρκο και Μικιταριάν»

 

Ο Τζουζέπε Μαρότα μίλησε για όλους και για όλα σε ραδιοφωνικό μέσο της Ιταλίας, ξεκαθαρίζοντας το πλάνο του συλλόγου ενόψει της σεζόν, ενώ μεταξύ άλλων σχολίασε τα μέχρι τώρα αποτελέσματα της Ίντερ.

Ο Πρόεδρος των Μιλανέζων παραχώρησε δηλώσεις σε ραδιόφωνο της χώρας του και αναφέρθηκε με τα καλύτερα λόγια για τους Φεντερίκο Ντιμάρκο και Χένρικ Μικιταριάν.

Στόχος του ίδιου και των ιθύνοντων της Ίντερ είναι οι ανανεώσεις των συμβολαίων και των δύο και δεν παρέλειψε να το αναφέρει.

Οι ”Νεραντζούρι” απολαμβάνουν την πρώτη θέση της Serie A μετά από πέντε νίκες σε ισάριθμες αναμετρήσεις και στόχος όλων είναι να βάλουν από νωρίς τις βάσεις για την κατάκτηση του ”Scudetto”.

Οι δηλώσεις 

«Είμαι πολύ χαρούμενος για αυτόν γιατί αντιπροσωπεύει την ιδεολογία του συλλόγου. Είμαστε περήφανοι που τον έχουμε στις τάξεις μας, είναι καταπληκτικός παίκτης. Μέγιστος σεβασμός για τον Φεντερίκο, με τον οποίο αναμένεται να συζητήσουμε για την επέκταση του συμβολαίου του. Όσον αφορά τον Μικιταριάν, επιθυμία του είναι να παραμείνει στο σύλλογο. Θα μιλήσουμε για την ανανέωση του συμβολαίου του, όμως αυτό θα γίνει την κατάλληλη στιγμή». //ΜΛ.


ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΟΜΑΔΕΣ

ΟΜΑΔΕΣ