Ο Σκρίνιαρ κάνει αγώνα δρόμου για Μίλαν!

 

Ο Σλοβάκος κεντρικός αμυντικός πέρασε την πόρτα του χειρουργείου για τη μέση του και κρίνεται αμφίβολος για τους αγώνες της Ίντερ με τους “ροσονέρι” στα ημιτελικά του Champions League.

Η Ίντερ εξασφάλισε την παρουσία της στα ημιτελικά του Champions League, όπου θα αντιμετωπίσει τη Μίλαν για το ντέρμπι ντέλλα Μαντονίνα. Οι “νερατζούρι”, πάντως, ενδέχεται να έχουν μία πολύ σημαντική απουσία στα παιχνίδια των ημιτελικών.

Συγκεκριμένα, ο Μίλαν Σκρίνιαρ υποβλήθηκε σε επέμβαση στη μέση του, προκειμένου να ξεπεράσει το πρόβλημα που τον ταλαιπωρεί από τις αρχές Μαρτίου και του έχει στερήσει ήδη τρία παιχνίδια στη Serie A. Έτσι, ο Σλοβάκος κεντρικός αμυντικός, αναμένεται να απουσιάσει για ορισμένο χρονικό διάστημα από τους αγωνιστικούς χώρους και κρίνεται αμφίβολος για τα ημιτελικά με τη Μίλαν.

Ο ίδιος έγραψε σε story του πως: «Χθες σε συμφωνία με την Ίντερ υποβλήθηκα σε επέμβαση, ώστε να επιστρέψω στον αγωνιστικό χώρο σύντομα. Μία σύντομη ανάρρωση θα ακολουθήσει, προκειμένου να είμαι έτοιμος».//Τ

Δείτε το story του:


ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΟΜΑΔΕΣ

ΟΜΑΔΕΣ