Λουκάκου: «Κάθε φορά που παίζω είναι για τον παππού μου»

 

Ο Βέλγος επιθετικός μίλησε για τον πιο σημαντικό άνθρωπο στη ζωή του, στον οποίο αφιερώνει όλα όσα έχει καταφέρει στη ζωή του.

Ο Ρομέλου Λουκάκου παραχώρησε συνέντευξη στο CNN πριν το μεγάλο τελικό του Champions League, ανάμεσα σε Ίντερ και Μάντσεστερ Σίτι. Σε ερώτηση για τον αγαπημένο του παππού και τι θα σκεφτόταν αν ήταν στη ζωή, απάντησε συγκινημένος πως όλα όσα έχει καταφέρει στην καριέρα του τα αφιερώνει σε εκείνον, ενώ αποκάλυψε μια ιστορία.

Ο Βέλγος επιθετικός, ορκίστηκε πως θα προσέχει τη μητέρα του σε ένα τηλεφώνημα στον παππού του, πέντε ημέρες πριν πεθάνει.

Αναλυτικά η συγκινητική ιστορία: 

«Ο παππούς μου για μένα ήταν το νούμερο ένα, ήταν ο μεγαλύτερος θαυμαστής μου, οπότε κάθε φορά που παίζω είναι γι’ αυτόν. Είναι γι’ αυτόν, όλη την ώρα, όλα τα γκολ που έχω πετύχει – τα πάντα. Του υποσχέθηκα ότι θα φρόντιζα τη μητέρα μου, όταν ήμουν 12 ετών, το έκανα αυτό. Έτσι, κάθε φορά που κοιτάζω τη μαμά μου και τη βλέπω στις κερκίδες, τον κοιτάζω [δείχνει προς τα πάνω] μετά από κάθε γκολ και λέω, τα κατάφερα. Δεν έχει σημασία – νίκες ή ήττες. Τα κατάφερα».//Μ


ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΟΜΑΔΕΣ

ΟΜΑΔΕΣ