Ιντζάγκι: «Κανείς δεν θα κατέβει στο γήπεδο με το μυαλό του στο Champions League»

Ο 47χρονος προπονητής, σε δηλώσεις του, μίλησε για τον τελικό Κυπέλλου Ιταλίας κόντρα στη Φιορεντίνα, τονίζοντας πως οι ποδοσφαιριστές έχουν στρέψει την προσοχή τους στο εν λόγω παιχνίδι και όχι στον τελικό του Champions League.

Αναλυτικά όσα είπε ο Σιμόνε Ιντζάγκι:

«Μας λείπουν ακόμη τέσσερα ματς για το φινάλε της σεζόν και θα είναι όλα σημαντικά. Ο τελικός του Κυπέλλου Ιταλίας είναι ανοιχτός επειδή η Φιορεντίνα έχει αποδείξει πως είναι μία ομάδα που έχει αξία.

Είναι σε μεγάλη φόρμα αλλά δεν θα έχει μεγαλύτερο κίνητρο από εμάς. Θέλουμε να κερδίσουμε ως ομάδα. Δεν πιστεύω ότι κάποιος από εμάς θα κατέβει στο γήπεδο έχοντας στο μυαλό του το Champions League. Όλοι σκεφτόμαστε το πώς θα ξαναφέρουμε το τρόπαιο στο Μιλάνο.

Έχουμε κάνει θυσίες για να φτάσουμε μέχρι τέλους και θα πρέπει στα κρίσιμα σημεία του τελικού να φανούμε γενναίοι. Τα αποτελέσματα στους δύο τελευταίους μήνες τα πετύχαμε όλοι μαζί. Τα εύσημα πηγαίνουν σε όλους και όχι μόνο στον Ιντζάγκι, στον Χαντάνοβιτς, στον Μαρότα, στον Αουζίλιο ή στον Ζανγκ.

Όλοι μαζί χάνουμε, όλοι μαζί κερδίζουμε. Ήμασταν άξιοι που μείναμε ενωμένοι και δεν προσπαθήσαμε ποτέ να βρούμε έναν ένοχο όταν δεν πήγαιναν καλά τα πράγματα για εμάς. Ο τελικός του Champions League ήταν κάτι μη αναμενόμενο για την πλειονότητα αλλά με τους παίκτες μου το πιστεύαμε από την πρώτη κλήρωση».//Τ.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ