Στο “χέρι” του Ντιμπάλα αν θα ενταχθεί στη Ρόμα

 

Η κρίσιμη συνάντηση ανάμεσα στους Ρωμαίους και στον 28χρονο Αργεντινό έγινε την Κυριακή (17/7) και πλέον όλα εξαρτώνται από τον πρώην παίκτη της Γιουβέντους για το τι μέλλει γενέσθαι.

Ο Πάολο Ντιμπάλα παραμένει ελεύθερος μετά την αποχώρηση του από τη “Γηραιά Κυρία”, ωστόσο οι επόμενες μέρες είναι ιδιαίτερα σημαντικές για τον Αργεντινό μεσοεπιθετικό. Συγκεκριμένα, θα πρέπει να πάρει μία απόφαση για τον επόμενο σταθμό της καριέρας του, έχοντας διαπραγματευτεί με την Ρόμα, μετά από συνάντηση που έλαβε τόπο σήμερα (17/7).

Η συνάντηση έγινε μεταξύ των εκπροσώπων του ποδοσφαιριστή και των ανθρώπων της Ρόμα, προσπαθώντας να βρουν την “χρυσή τομή”, ώστε να έρθουν σε συμφωνία οι δύο πλευρές και να ενταχθεί ο Ντιμπάλα στους “τζιαλορόσι”. Εφόσον ικανοποιηθούν οι οικονομικές απαιτήσεις του Αργεντινού, είναι πολύ πιθανό να γίνει κάτοικος Ρώμης από τη νέα σεζόν.

Σύμφωνα με τον Ιταλό δημοσιογράφο Τζιανλούκα Ντι Μάρτζιο, οι Ζοσέ Μουρίνιο και Τιάγκο Πίντο έχουν βγει στην “επίθεση”, προκειμένου να καταφέρουν να πείσουν τον Πάολο Ντιμπάλα να απαντήσει θετικά, ενώ αναφέρει ότι η απόφαση που θα πάρει ο παίκτης θα ανακοινωθεί πολύ σύντομα.

 

 


ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΟΜΑΔΕΣ

ΟΜΑΔΕΣ