Πογκμπά: «Ανυπομονώ να φορέσω ξανά τη φανέλα της Γιουβέντους» (video)


Ενθουσιασμένος για την επιστροφή του στη “Μεγάλη Κυρία” δήλωσε πως είναι ο Γάλλος μέσος, ο οποίος ανέφερε πως θέλει να βρει ξανά τη χαρά του να παίζει ποδόσφαιρο.

Μετά το πέρασμα του από τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ ο Πολ Πογκμπά επέστρεψε ξανά στην Ιταλία και πιο συγκεκριμένα στο Τορίνο, για χάρη της Γιουβέντους. Η χαρά του ήταν εμφανής στις πρώτες του δηλώσεις.

Συγκεκριμένα, ο 29χρονος Γάλλος μέσος ανέφερε πως η καρδιά του τον οδήγησε στην απόφαση να επιστρέψει στο Τορίνο και πως θέλει να ανακαλύψει και πάλι τη χαρά του να παίζει ποδόσφαιρο.

Αναλυτικά οι δηλώσεις του Πολ Πογκμπά:

«Σπίτι, γλυκό σπίτι! Αισθάνομαι υπέροχα, είναι μία ατμόσφαιρα που δεν μπορώ να την ορίσω αλλά το σίγουρο είναι πως είμαι ευτυχισμένος και ανυπόμονος να φορέσω ξανά τη φανέλα της Γιουβέντους σε αγώνες. Θέλω να ανακαλύψω ξανά τη χαρά του να παίζω ποδόσφαιρο. Μίλησα με Αλέγκρι, Ντιμπάλα, Κουαδράδο, Ανιέλι και Νέντβεντ, οπότε είχα έρθει σε επαφή με όλη σχεδόν την Γιουβέντους. Η καρδιά μου αποφάσισε για μένα και είμαι σίγουρος πως πήρα την σωστή απόφαση. Η φανέλα είναι τα πάντα για μένα, η Γιουβέντους μού έδωσε την ευκαιρία να είμαι ο Πογκμπά. Τώρα θέλω να δώσω πίσω αυτή τη χαρά, να φέρω τρόπαια στο σύλλογο που αξίζει μόνο νίκες. Παίρνω τη φανέλα με τον αριθμό 10, ένα νούμερο που είχα αφήσει σε έναν φίλο όπως ο Ντιμπάλα και είμαι χαρούμενος που το πήρα πίσω. Λέω στον κόσμο πως γύρισα σπίτι και είμαι χαρούμενος. Ήρθε η ώρα! Θα είμαι ακόμα πιο χαρούμενος όταν φέρουμε πίσω το τρόπαιο του πρωταθλητή».

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ