Δίπλα στο… μέλλον του Ατρομήτου ο Κόλμαν

Ο Ουαλός προπονητής του Ατρομήτου προετοιμάζει την ομάδα του για την επόμενη σεζόν και παράλληλα στηρίζει το μέλλον του συλλόγου.

Το τεχνικό τιμ των Περιστεριωτών προχώρησε σε μία εξαιρετική κίνηση, με… φόντο το μέλλον του συλλόγου.

Οι παίκτες της Κ19 του Ατρομήτου βίωσαν μία ξεχωριστή εμπειρία, καθώς προπονήθηκαν υπό τις οδηγίες του Κρις Κόλμαν και των άμεσων συνεργατών του, Κιτ Σάιμονς και Γιώργου Κορακάκη. Ο τελευταίος, που αποτελούσε έως και τον Ιανουάριο τον υπέθυνο των ακαδημιών, βοηθά στη σύνδεση της επαγγελματικής ομάδας με τα τμήματα υποδομής.

Ο Κρις Κόλμαν επιθυμεί να σχηματίσει τη δική του γνώμη εν όψει της καλοκαιρινής προετοιμασίας για τη νέα σεζόν, ενώ μάλιστα έχει ήδη παρακολουθήσει αναμετρήσεις της Κ19, καθώς και βίντεο αγώνων. Παράλληλα, τις τελευταίες ημέρες προπονεί στην πρώτη ομάδα μερικούς εκ των νεαρών ποδοσφαιριστών και εμφανίζεται ικανοποιημένος για την ανταπόκρισή τους σε υψηλές απαιτήσεις.

Αύριο (11/5), η προπόνηση της πρώτης ομάδας θα διεξαχθεί στο Δημοτικό Στάδιο Περιστερίου και εν σηνεχεία θα ακολουθήσει η προπόνηση της Κ19, η οποία θα γίνει και πάλι με παρόντα τον Κρις Κόλμαν.

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ