Το “αντίο” του Κουλούρη στον Ατρόμητο (video)

 

Ο 26χρονος επιθετικός λίγη ώρα μετά την επίσημη μετακίνησή του στην αυστριακή ΛΑΣΚ, αποχαιρέτησε μέσω βίντεο τον οργανισμό και τους φιλάθλους των Περιστεριωτών, ευχαριστώντας τους για την αγάπη και τη στήριξη που του έδωσαν.

Ο Ατρόμητος σήμερα (5/7) ανακοίνωσε την πώληση του Ευθύμη Κουλούρη στην αυστριακή Λίντσερ Αθλέτικ και ο 26χρονος Έλληνας διεθνής επιθετικός μέσω βίντεο, θέλησε να ευχαριστήσει τους φίλους των Περιστεριωτών, αλλά και τους ιθύνοντες του συλλόγου για τη στήριξη και την αγάπη που του έδωσαν.

«Ήρθε η ώρα να σας αποχαιρετήσω για ακόμα μία φορά. Θα ήθελα με αυτό το video να σας ευχαριστήσω θερμά για όλα αυτά που έχουμε περάσει μαζί. Όλον τον κόσμο του Ατρομήτου για την αγάπη και τη στήριξη προς την ομάδα και το πρόσωπό μου.

Όλα τα άτομα που βρίσκονται καθημερινά δίπλα στην ομάδα στα γραφεία, το τεχνικό επιτελείο, τους προπονητές, τους φυσιοθεραπευτές, τους γιατρούς και τους φροντιστές μας για την καθημερινή στήριξη προς εμάς τους ποδοσφαιριστές.

Τους συμπαίκτες που περνούσαμε την καθημερινότητα μαζί και με βοήθησαν, ώστε να γίνω καλύτερος. Τον κ. Αγγελόπουλο για την καθημερινή του στήριξη και τον κ. Σπανό για τη στήριξη και την αγάπη του προς την ομάδα και προς τα εμένα εννοείται. Εις το εις το επανιδείν και εύχομαι τα καλύτερα».


ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΝΕΑ

ΣΧΕΤΙΚΑ ΑΡΘΡΑ

ΟΜΑΔΕΣ

ΟΜΑΔΕΣ